Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne elköltöznöm otthonról vagy várjak még vele?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék kinek mi a véleménye, mi lenne a legjobb döntés ebben a helyzetben.

23 éves vagyok, nem olyan rég lett meg a diplomám és már dolgozok, viszont azért elég cikinek érzem már, hogy még otthon lakom a szüleimmel. Nincs jelenleg párkapcsolatom, szóval az sem opció, hogy összeköltözök a párommal és majd együtt gyűjtünk házra/lakásra. Vegyétek figyelembe légyszi azt is, hogy nincsen még saját autóm sem, a jogsi is még folyamatban van.

Megpróbálkozzak esetleg külföldre költözni annak reményében, hogy majd így összetudom hozni az önerőt relatív gyorsan (angolul beszélek csak)? Vagy inkább hanyagoljam és vegyek ki egyszerűen egy albérletet? Reménykedjek, hogy összejön valami komoly kapcsolat és majd ahogy fent írtam, összeköltözünk és spórolunk saját lakásra/házra?

2023. ápr. 25. 18:46
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
Várjál meg.
2023. ápr. 26. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés.

Nem könnyű mostanában saját ingatlanhoz jutni

Én 28 éves koromban 2016-ban költöztam saját lakásba.

( Mondjuk én már a 28at is későinek gondoltam)

Szerintem 30 éves kor előtt érdemes elköltözni otthonról,különben örökre megragadsz a gyerekstátuszban.

Otthon laktam a szüleimmel,soha nem mentem el albérletbe.

Adtam valamennyit minden hónapban haza, azon belül gyüjtögettem a lakásra.

Különben szerintem 2016 volt az utolsó év,mikor még reális áron lehetett ingatlanhoz jutni.

2023. ápr. 27. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
En orulnek neki,ha velem laknal 23 evesen. N
2023. máj. 7. 10:46
 14/15 A kérdező kommentje:
13-as: Köszi, én is.😅 Kár, hogy nem ismerjük egymást.
2023. máj. 7. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, egy arattak is összeköltözhetsz, ha nem akarsz az se baj m, fiatal vagy még, albira ne agyj ki pénzt, mert nem éri meg, inkább menj dolgozni és spórolj egy házra vagy lakásra
2023. okt. 31. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!