Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » T.e is gyűlölöd a szüleidet?...

T.e is gyűlölöd a szüleidet? Miért?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Miért gyűlölném ?
2023. ápr. 24. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2023. ápr. 24. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Nem gyűlölöm, de nem tartjuk a kapcsolatot, már teljesen közömbösek.

Apám alkoholista volt, már kiskoromban lelépett, nem is ismertem igazából sosem, mármint nem keresett bennünket többé.

Anyám meg az a tipikus gyűlölködő, kontrollmániás nárcisztikus személy, aki mindent tiltott, büntetett, volt egy kis verés is, lelki bántalmazás, ordítás, meg persze abban nőttem fel, hogy neki azért van sz*r élete, mert fel kell minket nevelni és megbánta az egész házasságot és gyerekvállalást.

Valamikor gyűlöltem, persze, de ma már olyan, mint egy idegen, régi emlék, nem láttam pár éve.

2023. ápr. 24. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem, csak sajnálom, hogy ők is beleestek abba a csapdába, hogy akkor a többedik magzatot csak tartsuk meg.

Nyomorogtak lehetetlen albérletekben, sokára lett jobb munkájuk amit szerettek, ami viszont alig fizetett.

Aztán egyikük be is sokalt, magunkra hagyott.

Nagyon sajnálom, hogy nem jutott egyikünknek sem jobb élet.

2023. ápr. 24. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Rég megbocsátottam nekik már. Kamaszkoromban nem értettem mit miért tesznek, miért olyanok, amilyenek (egyik alkesz, másik csak magával foglalkozik, nárcisztikus). Ma már látom, hogy sérült emberek, nem kaptak megfelelő nevelést, segítséget. Feldolgoztam a gyerekkoromat és próbálom nem engedni, hogy visszahúzzanak. Sokkal jobban érzem magamat mióta máshogy tekintek rájuk = nem gyűlölettel. Nem a legjobb a helyzet, de jobb így a kapcsolatunk, tiszta a lelkiismeretem.
2023. ápr. 24. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
Nem
2023. ápr. 24. 21:46
 7/9 Metionin ***** válasza:
100%
Nem gyűlölöm őket, inkább azt mondanám, hogy nem igazán vannak érzéseim feléjük. Emberek, akikkel együtt kellett élnem 19 évig de egyébként csak a személyiségük alapján messzire kerülném mindkettőt.
2023. ápr. 25. 13:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ég világon senkire se haragszom. Minek. Haragudjanak saját magukra inkább. Vagy inkább javuljon meg, akit érint, mégpedig a saját maga javára legalább.

Én akkor már inkább mérgelődni szoktam olykor, az más.

2023. ápr. 25. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Apám halott, anyámmal meg nem beszélek.

Apám alkoholista volt, régen gyűlöltem, aztán meghalt, onnantól mit gyűlöljek rajta? Anyámmal meg simán csak eltávolodtunk, semleges a kapcsolatunk.

Néha inkább csak azt sajnálom, hogy nem voltunk normális család.

Mert alapvetően apám egy tök jó fej, jó arc lehetett volna, kereshetett volna relatív jó pénzt, élhettünk volna tisztességes életet. Mégis az alkoholt választotta.

Anyám meg már felnőtt koromban változott meg, mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Ezért is szar érzés ha találkozom vele, mert egy idegen ember ül velem szemben, akit már nem is akarok megismerni.

Ez van, élem a magam életét.

2023. ápr. 26. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!