4. Megtették a tőlük telhetőt, megvolt anyagilag mindenem, szándékosan nem bántottak. De érzelmileg nekem kevés volt amit nyújtottak így “csak” 4-est kapnak😄
2022. febr. 19. 12:57
2/21 anonim válasza:
Apám 2 anyám 5
2022. febr. 19. 13:10
3/21 anonim válasza:
Ha a baráti köröm szüleivel hasonlítom össze, akkor 5, mert azokhoz képest én hálát adhatok a szüleimért. Amúgy inkább 4. Volt azért több minden, amit szerintem rosszul csináltak.
2022. febr. 19. 13:13
4/21 anonim válasza:
Anyám 5 apám 3
2022. febr. 19. 13:17
5/21 anonim válasza:
Anyukám 5, apám 1, mivel nem ismerem azt a tetű embert, anyukám egyedül nevelt fel engem és a húgomat, legjobb anyuka a világon.
2022. febr. 19. 13:36
6/21 anonim válasza:
2: Anyagilag adott minden a lehetőségekhez mérten. Érzelmileg nos, apám már öt éve nem iszik és ordít részegen, hogy dögöljek meg, sokat javult a kapcsolat, már csak úgy élünk egy háztartásban, mint az idegenek. Talán 8 éves koromig jó volt a kapcsolat.
Anyám, nos sose volt normális. Sok gyerekkori traumát okozott, a kapcsolatunk felszínes. Vele semmit nem lehet megosztani, ami neki nem tetszik. Néha vannak jobb pillanatok, de inkább bizalmat nem adok neki
2022. febr. 19. 14:06
7/21 anonim válasza:
Nagyon szeretem őket (szerintem ők is engem), de van pár dolog, amit máshogy csináltam volna/csinálnék.
Ha tanulásról volt szó, csillagos ötös, mindent megtettek és megadtak, rendkívül teljesítmény- és eredménycentrikusak!
Azonkívül viszont hagy némi kívánnivalót maga után a dolog. Gyakorlatilag szinte semmit nem engedtek tanuláson kívül, mert azt hitték tanulás rovására megy.
Erős közepes.
2022. febr. 19. 14:06
8/21 anonim válasza:
Kár, hogy nincs 0. :(
2022. febr. 19. 14:09
9/21 anonim válasza:
Anyukám 5, Apa 2
2022. febr. 19. 14:22
10/21 anonim válasza:
Anyám egy angyal, apámat meg őszintén remélem, hogy nem látom élve
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!