Ha tegyük fel 1 gyermeketek van és ő megprobalna megolni titeket pénzért vagy hatalomért védekeznetek? Meddig terjed a szülői szeretett? Hol van az a pont amikor már szembeszalnatok?
Ha pisztollyal rátok lone visszalonetek ?
Vagy ha kardal tamadna rátok mint a lovagkorban ti is felemelnetek a kardotok?
10-es:
Remek történet. Legközelebb talán sikerül végrehajtani a tervet és meghal a fater. Szép kis család. Mint a vadállatok.
11# állítólag megtortent de ez mikor középsúliba jártam 10 éve.
Aztán lehet csak túlzott a haver .
Valami elmebajos csaj volt az biztos .
Volt az a színész, Szilágyi István, akit a saját fia gyilkolt meg. Benne volt az újságokban is. Őt is már korábban is megpróbálta megölni a fia, de akkor nem sikerült. Akkor az apja megbocsátott neki. Aztán most legutoljára sikerült.
Ebből is látható, mennyire érdemes megbocsátani.
Miért akor kinek adnám? Államnak? 😀
Amúgy szerintem akiknek most lesz gyereke vagy még kicsi 50% nak nem lesz saját lakása szóval nem nagyon lesz örökség legfeljebb egykis kezpénz vagy autó.
Amúgy enis tartok tőle hogy nemfogom tudni irányítani a gyerekem már kicsiként is iranyithatatlan és akaratos néha pofán is vág 😀 és megharap mi lesz ha kamasz lesz?
Jó csaknem fog megkéselni de megutni megfog az tuti.de vegulis nembaj puszta kézzel úgyse tudna ártani
Ha azt látom, hogy az emberekre veszélyes, igyekeznék neki olyan sérülést okozni, amellyel pl lebénul.
Életösztönből meg vszeg végeznék vele, hogyha nem lenne más választásom - semmivel sem különbözne egy random embertől, aki az életemre tör, és nem vagyok olyan hlye, hogy csak azért, mert a gyerekem (NEM AZ), engedjem, hogy bántalmazzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!