Tényleg nincs jobb fegyelmezés a verésnél?
27!
Viselkedési zavaros még 1000 dolog miatt lehet.
Megint leírtuk vagy 20-an, hogy szó sincs fejének az ütlegelésétől, de látom a lényeges dolgok felett továbbra is sikerül szándékosan elsiklani.
Tényleg nem mindenkinek való gyerek. A pszichopatáknak semmiképpen, meg a hozzád hasonló liberósóknak sem. De ide venném még a gyenge akaraterejű, karizmátlan embereket is.
Egy ilyen incidenssel pont, hogy nem csinálsz nyomorékot belőle, te szerencsétlen. Más gyerekét meg azért nem pofozod fel, mert nem a tiéd, te nem normális.
30!
Nem árt, mer időnként szigor is kell hozzá.
"12
Pofon meg elverés nem ugyanaz, és köze nincs a kőkonzervatív neveléshez. De felmondtad a liberós mantrát. Kár hogy a valóságban pont az ellenkezője történik mindannak, mint amiket leírtál."
Én speciel a pofonról egy szót nem írtam, meg sem említettem. A verésről beszéltem, amikor ütik-vágják a gyereket. Igen, előfordul ez manapság is!
Egyébként semmilyen "liberós" mantrát nem mondtam fel, komcsikám. Illetve mi az, hogy a valóságban pont az ellenkezője történik, mint amit írtam?! Azt hiszed, hogy akit ütnek-vernek, majd pont ő fogja legjobban szeretni szüleit? Hát egy nonszensz vagy!
34!
Akkor félreértettük egymást. Ne komcsizz!
Azért megkérdezném tőled kérdező hogy szerinted mi a másik megoldás a fegyelmezésre a verésen kívül?
Tudom hogy van más, bár nincs még gyerekem, és nem hiszek a verésben hogy ez a legjobb fegyelmezés, de akkor azért felteszem a kérdést hogy milyen más alternatívák vannak akkor?
A verés nem fegyelmezés. Nem lesz semmi sem a fegyelmezésével, vagy önfegyelmezésével. Illetve de, kevésbé lesz fegyelmezett, és saját magadtól is elveszed a lehetőséget, hogy később fegyelmezd, segíthesd, jó kapcsolatod legyen vele.
A kutyáknak tényleg nincs jobb eszközük a morgásnál? Miért nem mondja, hogy fél?
Érted a lényeget? :)
Van akinek ez, van akinek az az eszjöze, amit belát és használni képes. Neked egyértelmű, hogy a bántalmazásból nem születik jó, ők még nem ennyire érettek, felnőttek.
Igen rászólnék. Szavakkal próbálkoznék. Meg kell várni, amíg lenyugszik, utána szerintem lehet értelmesen beszélni a gyerekkel. Most erre azt fogjátok mondani, hogy ez nem válik be. Lehet. De akkor is úgy gondolom, hogy egyik gyerek sem érdemli meg, hogy megverjék. Még az is jobb, ha a másik szobában hagyod sírni, minthogy elkezded ütni ahol éred.
Ha már nagyobb: nekem amikor romlottak a jegyeim, verést kaptam. Pedig lelki okai voltak, nem lustaság, a mai napig így van, ha szarul vagyok lelkileg, a munkában sem teljesítek jól. Én megkérdezném a gyereket, hogy minden oké e, bennem megbízhat, elmondhatja. Én is elmondtam a szüleimnek de őket nem érdekelte és engem hibáztattak, ezt bármilyen ügyre mondom. Nekem jobb lett volna, ha segítenek azt a lelki dolgot megoldani ahelyett, hogy vernek. Valószínűleg most kiegyensúlyozottabb lennék sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!