Hogyan segítsek a drogfüggő gyerekemnek? Anyaként már mindent megpróbáltam,minden hétvégén ahogy leteszi a munkát azonnal elkezdi. Magában itthon csinálja nem mozdul ki sem,már nem bírom..Most még dolgozni sem ment annyira belecsúszott. Mit tegyek?
"ahol még az öltözőben is kamera van"
Na itt bukott ki a kamu a sztoriból, öltözőben nem lehet kamera!
61: Nem lenne az se akadály, van mosdó is!
Meg ott is kibukott, hogy tegnap egyszerre kristályozott otthon meg jött haza azzal, hogy kapott jó munkáért fizetésemelést.
Attól, hogy fullra be van kamerázva a munkahely attól még simán megoldja.
Bár szerintem az öltöző nem lehet bekamerázva.
Ami 100% nincs bekamerázva az a wc. Viszi szépen a kis telefonját, kihúzza rá a csíkot és ennyi. Simán megoldható.
+ simán lehet, hogy azon a két napon amikor szerinted be van állva, akkor valójában nincs csak lejövője van.
Speed lejövőt láttam, az hasonlóan néz ki.
64-es! A telefont a portán le kell adni! Nem kívánom magyarázni de a drognak tompító hatása van az agyra,látom és tapasztalom amikor abban az állapotban van. Itt igenis be van kamerázva az öltöző,ugyanis a cég saját ruhájába dolgoznak amit még itt hon felvesz,tehát csak a kabátot-táskát kell a saját szekrénybe elhelyezni,nincs "gatyára" vetkőzés. Még egy gondolat: ha én mint Anya beismerem és kétségbe esésemben itt írtam kérdést mi okom lenne tagadni ha nem csak "hétvégén" lenne bedrogozva. Önmagamnak hazudnék,aminek semmi értelmét nem látom. Kőkemény elvárások vannak,rajzról kell olvasnia és nem gyárthat selejtet. Szerinted bódult állapotba sikerülne? Nem hinném,mert látom milyen az állapota itthon amikor csinálja.
65-nek írom: igen ebben igazad lehet de speed-et nem használ nem tudja beszerezni és attól fél is elmondása szerint.
Nagy szakértő vagy,gondolom tapasztalatból beszélsz.............
Hagyjuk már abba,nincs értelme,felesleges körök!
Majd lesz valahogy és ez már legyen az én problémám!
Tapasztalat az van. Intravénás drogfüggő vagyok és nekem se megy a leszokás szóval valószínű ebbe fogok megdögleni.
Neki kell eldönteni hogy le akar állni. De nem így kicsit, hanem nagyon. El kell menni drogambullanciára és megmondják mit érdemes tenni. Akár bentlakásos rehabra is be lehet menni.
Viszont nehéz az út, és a függők többsége vissza is esik. Nem érdemes csodát várni. De próbálkozni azt érdemes hogy az ember ne jusson el pl a heroinig mert onnan már nagyon nehéz a visszaút.
"Itt igenis be van kamerázva az öltöző,ugyanis a cég saját ruhájába dolgoznak amit még itt hon felvesz,tehát csak a kabátot-táskát kell a saját szekrénybe elhelyezni,nincs "gatyára" vetkőzés"
Akkor sem lehet kamera az öltözőben, ne kamuzz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!