Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a drogfüggő...

Hogyan segítsek a drogfüggő gyerekemnek? Anyaként már mindent megpróbáltam,minden hétvégén ahogy leteszi a munkát azonnal elkezdi. Magában itthon csinálja nem mozdul ki sem,már nem bírom..Most még dolgozni sem ment annyira belecsúszott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 18. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%
(Első voltam, engem is lepontoztak)
2023. ápr. 19. 12:28
 42/78 anonim ***** válasza:
100%
Én az 1-nél és 16-osnál is magas százalékot látok.
2023. ápr. 19. 12:43
 43/78 anonim ***** válasza:
94%

19: "Nagyon rendes és normális életet él ha nem drogozik."

Eddig is 7 napból 3 napot drogozott, most meg már többet. Tehát az esetek 40%-ában normális életet él szerinted.

És valószínüleg régen a maradék 4-en se tudtad lekövetni, hogy tényleg nem drogozott, tehát valószínűleg a korábbiakkal kapcsolatban is tévedtél.

2023. ápr. 19. 12:49
 44/78 A kérdező kommentje:
43-as! Gondolom fogalmad sincs arról,hogy milyen egy ember amikor "be van állva"! Olyankor nem eszik-alig iszik és magába van fordulva szinte semmit nem kommunikál. A 7 napból 2 volt a hétvége,és mivel komoly munkahelye van CNC programozó és gépkezelő ott nem tudná megállni a helyét,mert észben is és fizikálisan is toppon kell lennie,tehát nincs sunyiba drogozás olyankor,és ez van hogy 8-9 nap is így megy mivel hétvégi műszak is van. Igen,teljesen normális amikor tiszta! Tisztelettudó,szorgalmas,segít itthon a házimunkában és nagyon kedves. Soha nem volt még arra példa hogy lopott volna tőlem de pénzért sem kuncsorog igen jó fizetése van,amiből 100.000-et ad itthonra nekem rezsibe és ennivalójára. A többivel azt csinál amit akar,felnőtt ember Ő dolgozik meg érte. Most ott tartunk hogy pszichológust keresünk,mert le akarja tenni. És igen,egy Anya a végsőkig küzd a gyermekéért és minden mást félrerak.Én ilyen családi háttérrel vagyok,minket is dorgált és védett Apukám,ezt tanultam így élek én is! Nem fogok ellene fordulni,hanem a megoldáson leszek!
2023. ápr. 19. 13:04
 45/78 anonim ***** válasza:
80%

" A 7 napból 2 volt a hétvége"

Az imént még azt írtad, hogy péntekenként kezdte, és alig várta, hogy véget érjen a munka pénteken.

"és mivel komoly munkahelye van CNC programozó és gépkezelő ott nem tudná megállni a helyét,mert észben is és fizikálisan is toppon kell lennie"

Sokféle drog van! Van, amelyik kifejezetten energizál, felpörget, emberfelettivé tesz.

2023. ápr. 19. 13:14
 46/78 A kérdező kommentje:

Innen látszik fogalmad sincs! A kristály nem pörget az egy mocsok amitől nem eszik és letompít! Péntek este és vasárnap hajnal az 2 nap! Hétköznap amikor tiszta kieszi a hűtőt és 12 órázik,már megtapasztaltam milyen amikor szer hatása alatt van,olyankor semmit nem eszik és csak ül néz maga elé......

Egy olyan kaliberű cégnél ahol profi munkás rég kivágták volna ha egy selejt darabot gyártana,azt pedig nem lehet csak józanul. Most is dolgozik,tegnap úgy jött haza hogy emeletek az órabérén annyira szép munkát végzett! Ja? Ennél a cégnél szonda és gyors teszt vizsgálat van,annyira szigorúak az elvárások! Itt csak a hétvégével van baj,de bízok a Fiamban hogy le tudjuk győzni!

2023. ápr. 19. 14:57
 47/78 anonim ***** válasza:
87%
46: Nem érted. Otthon kristályozik, a munkahelyen meg pörgetőst szed (pl. kokaint), ezt simán lehet csinálni, te meg azt hiszed, nem cuccozik 4 napig.
2023. ápr. 19. 15:03
 48/78 anonim ***** válasza:
100%

"Most is dolgozik,tegnap úgy jött haza hogy emeletek az órabérén annyira szép munkát végzett!"

Ezt csak tőle tudod, nem?

Egyáltalán nem biztos az sem, hogy van még munkahelye, érdemes lenne egyszer reggel követned, hogy ahova megy, vagy megvárnod a kijáratnál úgy, hogy nem szólsz neki erről.

2023. ápr. 19. 15:08
 49/78 anonim ***** válasza:
100%

"sőt most méf dolgozni sem ment el.mert most is csinálja"

" Most is dolgozik,tegnap úgy jött haza hogy emeletek az órabérén annyira szép munkát végzett!"

Most akkor nem ment dolgozni mert kristályozott, vagy úgy jött haza, hogy emeltek a munkabérén, mert olyan jó munkát végzett?

2023. ápr. 19. 15:10
 50/78 A kérdező kommentje:
48! Most ezt komolyan gondolod? Mivel én hordom ki kocsival a reggeli műszakba csak tudom tán hogy dolgozik! 1 nap kimaradt kapott 1 nap szabit! Az emelésről szerződés módosítás van,amit alá kell írni itt van az asztalomon :) Kokain???? Na ne viccelj,ahhoz azért kicsit több fizetés kell mint havi 350.000 Ft mint mondtam ebből nekem ad 100.000-at és mindig kibírja a következő fizetésig! Azért ennyire ne nézz már hülyének! Köszi :)
2023. ápr. 19. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!