Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a 20 éves lányod alkalmanként neked a hollétéről?
Azok szokták ezt csinálni akiket a szülők mindentől tiltanak. Akikkel nagyon szigorúak otthon.
Ahol jó fej szülők vannak ott nem szoktak hazudozni a gyerekek.
"Például ha bulizni megy, akkor nem szól róla, amikor nem otthonról, hanem a kollégiumból megy."
Ha kollégiumban lakik, egyáltalán nem kéne beszámolnia arról, kivel, mivel és hol tölti az estéjét.
Ha otthon lakik, akkor is a fontos info, mikor ér haza, ill. merre, kinél keressük, ha nem ér haza.
Kérdező, ha te a 20 éves vagy, akkor nagyon korlátozó, ostoba szüleid vannak. Ha te vagy a szülő, akkor az előző mondatban írtakat nyugodtan vedd magadra. :-)
Mondjuk magamba néznék, mit cs.sztem el, amiért nem őszinte velem.
Nálunk a kontrollmánia olyan szinten ment egészen költözésemig, hogy az félelmetes.
Persze, 20 évesen már nem érdekelt, bejelentettem, hogy hétvégén elmegyek a barátnőmmel jégkorizni, majd este érkezem - de erre mekkora hisztit vágott ki a kedvea szülőm.
Merthogy hétvégén festeni kell, meg takarítani, ablakot pucolni - hmmm, érdekes, EDDIG nem kellett, csak most hirtelen, hogy közlöm, elmegyek.
És igen, tényleg képes volt ablakot pucolni, csak hogy aztán a szemembe vághassa, mekkora hálátlan dög vagyok. :D
Nos, mondanom sem kell, hányszor beszélek vele, miután elköltöztem otthonról.
Én sem szóltam egyetemista koromban arról, hogy hova megyek és kivel és mikor mit csinálok.
Általában én hívtam anyámat és elmeséltem neki, amit akartam. Nem hazudoztam és nem is kért számon soha. Bízott bennem, de én alapból nem is voltam soha problémás. Mondjuk én harmadik gyerek voltam, az is sokat számít. Általában az első gyereken csapódnak az ilyen felesleges aggodalmaskodások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!