Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha megtudnád,...

Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a 20 éves lányod alkalmanként neked a hollétéről?

Figyelt kérdés
Például ha bulizni megy, akkor nem szól róla, amikor nem otthonról, hanem a kollégiumból megy. Ha pedig otthonról megy, akkor azt mondja, hogy egy barátnőjénél alszik, ami olyan szinten igaz, hogy a buli után ténylegesen ott van, de azt nem említi, hogy amúgy buliba mennek. De volt arra is példa, hogy állítása szerint egy hétvégén a koliban maradt, közben meg egy másik városban volt egy barátnőjénél.
2023. ápr. 11. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Azok szokták ezt csinálni akiket a szülők mindentől tiltanak. Akikkel nagyon szigorúak otthon.

Ahol jó fej szülők vannak ott nem szoktak hazudozni a gyerekek.

2023. ápr. 11. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Még otthon lakik 20 évesen?
2023. ápr. 11. 14:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlenül hazugság az, ha vmit nem kötünk más orrára
2023. ápr. 11. 15:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen már le akar válni, külön életet szeretne, nincs ezzel gond, nem kell mindenről beszámolnia, főleg 20 évesen.
2023. ápr. 11. 16:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Például ha bulizni megy, akkor nem szól róla, amikor nem otthonról, hanem a kollégiumból megy."

Ha kollégiumban lakik, egyáltalán nem kéne beszámolnia arról, kivel, mivel és hol tölti az estéjét.

Ha otthon lakik, akkor is a fontos info, mikor ér haza, ill. merre, kinél keressük, ha nem ér haza.

Kérdező, ha te a 20 éves vagy, akkor nagyon korlátozó, ostoba szüleid vannak. Ha te vagy a szülő, akkor az előző mondatban írtakat nyugodtan vedd magadra. :-)

2023. ápr. 11. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a mai szülök nem engedik felnőni a gyerekeiket, ezért amelyik gyerek akaratos. (és jól teszi hogy az!!) Az mindent megtesz azért hogy függetlenedjen a szüleitől. tetszik nem tetszik 20 éves oda megy ahova akar, és nem tartozik nektek semmilyen elszámolással.
2023. ápr. 11. 18:37
 17/20 NTBS ***** válasza:
100%
Csalódott lennék.
2023. ápr. 12. 06:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk magamba néznék, mit cs.sztem el, amiért nem őszinte velem.

Nálunk a kontrollmánia olyan szinten ment egészen költözésemig, hogy az félelmetes.

Persze, 20 évesen már nem érdekelt, bejelentettem, hogy hétvégén elmegyek a barátnőmmel jégkorizni, majd este érkezem - de erre mekkora hisztit vágott ki a kedvea szülőm.

Merthogy hétvégén festeni kell, meg takarítani, ablakot pucolni - hmmm, érdekes, EDDIG nem kellett, csak most hirtelen, hogy közlöm, elmegyek.

És igen, tényleg képes volt ablakot pucolni, csak hogy aztán a szemembe vághassa, mekkora hálátlan dög vagyok. :D

Nos, mondanom sem kell, hányszor beszélek vele, miután elköltöztem otthonról.

2023. ápr. 12. 08:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék miért hazudik nekem.
2023. ápr. 13. 22:40
 20/20 anonim ***** válasza:

Én sem szóltam egyetemista koromban arról, hogy hova megyek és kivel és mikor mit csinálok.

Általában én hívtam anyámat és elmeséltem neki, amit akartam. Nem hazudoztam és nem is kért számon soha. Bízott bennem, de én alapból nem is voltam soha problémás. Mondjuk én harmadik gyerek voltam, az is sokat számít. Általában az első gyereken csapódnak az ilyen felesleges aggodalmaskodások.

febr. 27. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!