Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha megtudnád,...

Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a 20 éves lányod alkalmanként neked a hollétéről?

Figyelt kérdés
Például ha bulizni megy, akkor nem szól róla, amikor nem otthonról, hanem a kollégiumból megy. Ha pedig otthonról megy, akkor azt mondja, hogy egy barátnőjénél alszik, ami olyan szinten igaz, hogy a buli után ténylegesen ott van, de azt nem említi, hogy amúgy buliba mennek. De volt arra is példa, hogy állítása szerint egy hétvégén a koliban maradt, közben meg egy másik városban volt egy barátnőjénél.
2023. ápr. 11. 12:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%

Rosszul esne, hogy úgy érzi, hogy hazudnia kell. Ez azért rossz, mert ezek után az ember már mindent megkérdőjelez.

De miért kell hazudni? 20 évesen nem engednek el bulizni, vagy mi?

2023. ápr. 11. 12:29
 2/20 anonim ***** válasza:
95%

Igazából sok közöm nem lenne hozzá, 20 éves felnőtt embernél.

Mondjuk azon elgondolkoznék, hogy van-e valami oka, hogy úgymond "hazudik" nekem. De igazából az egyetlen ok, amiért szeretném tudni, merre van, az az, hogy ha bármi éri, tudjam, merre keressem. De remélhetőleg erre nem lesz szükség.

2023. ápr. 11. 12:33
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Úgy venném, hogy valami nem stimmel a bizalom kapcsán.
2023. ápr. 11. 12:33
 4/20 anonim ***** válasza:
97%

Elgondolkoznék, miért tesz, nem-e féltem túl, korlátozom-e, ami ellen így "küzd".

Egyetemistaként volt, hogy én is füllentettem, mert anyukám nyugtatókon élt, ha én mentem valahová, fél óránként sms-t kellett írnom, kétóránként felhívni, hogy "hallja a hangom és hogy minden rendben van", utána meg napokig hallgattam, hogy ő egész éjszaka nem aludt, amiért én bulizni mentem... Ha felmentem a barátnőimhez Budapestre, ugyanez volt, azzal a különbséggel, hogy kérte azoknak is a telefonszámát, akikkel vagyok, meg a pontos címet, ahol alszom. Fojtogató és sok volt. 17-18 évesen még oké, de 20-22 évesen már nevetséges ez.

2023. ápr. 11. 12:55
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
Biztosan van oka a bizalmatlanságnak.
2023. ápr. 11. 12:58
 6/20 anonim ***** válasza:
7%
Úgy vélném, pontosan tudja hogy disznóságot csinál, különben nem hazudna, ugyanis tudnia kell hogy nem problémázok a bulizáson, barátnőzésen, hacsak nem szarrá issza magát vagy drogozik buli címszó alatt: És biztos hogy ennek megfelelően viszonyulnék hozzá, mert nem bírom a sunyi, becstelen embereket. Akkor sem ha a gyerekem az a gerinctelen illető.
2023. ápr. 11. 13:06
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

tapasztalatból írom, h ha ő azt érzi, h számonkéred és nem csak kíváncsi vagy, akkor nem is fog benned bízni annyira, h megosszon veled mindent

nem szabad elvárásnak lennie tőled, h beszámoljon ezekről, neki nem kötelessége

ha jó a viszony, akkor természetesen jön nála, h megissza veled

ha vmi vhol elszúrodott ezen a téren, akkor neki egy nyűg magyarázkodni és számot adni neked/feléd

2023. ápr. 11. 13:12
 8/20 anonim ***** válasza:
11%
Abban aki hazudik nincs is okom bízni. Persze a gerincteleneknek mindig van kifogása, amivel "jogosnak" állítják be hogy ők sunyi senkiháziak.
2023. ápr. 11. 13:19
 9/20 anonim ***** válasza:
14%
És érdekes hogy mennyire alap egyeseknek hazudni, és másra mutogatni emiatt- holott szimplán annyira értet az illető mint egy óvodás kölyök, aki mikor bepisil, azzal jön hogy esett az eső a takaró alatt, de ő aztán nem vizelt be. Semmitérő ember az ilyen, nem felnőtt.
2023. ápr. 11. 13:27
 10/20 anonim válasza:
82%
Aranyosak ezek a vélemények, remélem nem derül az utolsó válaszolókról hogy valamikor eddigi életükben, bármiben, ők is... hazudtak esetleg! Ellenkező esetben egy világ dőlne össze bennem. Ide értve a kegyes hazugságokat, füllentéseket is, ügye azok is csak a "gerinctelen, semmitérő emberek kifogásai". :D
2023. ápr. 11. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!