Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a 20 éves lányod alkalmanként neked a hollétéről?
Rosszul esne, hogy úgy érzi, hogy hazudnia kell. Ez azért rossz, mert ezek után az ember már mindent megkérdőjelez.
De miért kell hazudni? 20 évesen nem engednek el bulizni, vagy mi?
Igazából sok közöm nem lenne hozzá, 20 éves felnőtt embernél.
Mondjuk azon elgondolkoznék, hogy van-e valami oka, hogy úgymond "hazudik" nekem. De igazából az egyetlen ok, amiért szeretném tudni, merre van, az az, hogy ha bármi éri, tudjam, merre keressem. De remélhetőleg erre nem lesz szükség.
Elgondolkoznék, miért tesz, nem-e féltem túl, korlátozom-e, ami ellen így "küzd".
Egyetemistaként volt, hogy én is füllentettem, mert anyukám nyugtatókon élt, ha én mentem valahová, fél óránként sms-t kellett írnom, kétóránként felhívni, hogy "hallja a hangom és hogy minden rendben van", utána meg napokig hallgattam, hogy ő egész éjszaka nem aludt, amiért én bulizni mentem... Ha felmentem a barátnőimhez Budapestre, ugyanez volt, azzal a különbséggel, hogy kérte azoknak is a telefonszámát, akikkel vagyok, meg a pontos címet, ahol alszom. Fojtogató és sok volt. 17-18 évesen még oké, de 20-22 évesen már nevetséges ez.
tapasztalatból írom, h ha ő azt érzi, h számonkéred és nem csak kíváncsi vagy, akkor nem is fog benned bízni annyira, h megosszon veled mindent
nem szabad elvárásnak lennie tőled, h beszámoljon ezekről, neki nem kötelessége
ha jó a viszony, akkor természetesen jön nála, h megissza veled
ha vmi vhol elszúrodott ezen a téren, akkor neki egy nyűg magyarázkodni és számot adni neked/feléd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!