Mièrt mindig a súlyom a téma? Miért kell mindig felhozni? Felnőtt kétgyerekes anyuka vagyok már. A gyerekeim óvodás korúak(3,5). 167cm vagyok és olyan 64kg, de van sportolói múltam, a lábam,fenekem pl. kimondottan izmos.
Sajnos sok ilyen ember van. De nyilván legrosszabb, ha a családban van ilyen.
Gondolom, egyébként se tökéletes a kapcsolatotok. Szerintem saját magával van problémája, elégedetlen magával, az életével.
Próbáld magad megerősíteni, hogy semmi baj nincs veled! Anyukáddal van a baj!
Az emberek sajnos nem fognak megváltozni. Én még 44 évesen is kapom a megjegyzéseket. Teljesen normál alkatom van, se nem sovány, se nem husi. Mégis sokan piszkálnak, hogy fogynom kéne. Sokan meg azért, hogy híznom :D
Egyáltalán nem vagy kövér, nincs semmi baj veled.
Úgy tűnik anyádnak vannak súlyos gondjai, csak ezeket rád vetíti ki és téged bánt. Próbálj határozottan visszaszólni neki, megvédeni magadat, ha ekkor sem veszi észre magát, minél ritkábban tartsd vele a kapcsolatot, hátha leesik neki...
Végtelenül szomorú, hogy ennyire főtéma lett manapság egy családban a súly és a kinézet és a legszomorúbb, hogy ezzel szeretteinket megbántjuk, alázzuk, önértékelését a porba tiporjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!