Van itt olyan, aki apa nélkül nőtt fel (pici korában elhagyott)?
Én így vagyok, a vérszerinti apám 2 hónapos korom óta nem keres, gyerektartást sem fizet.
Azt sem tudja, hány éves vagyok, nem emlékszik rá.
Igazából nem szenvedek hiányt semmiben, mert eddig mindent megkaptam, amit szerettem volna, és a nagyszüleim is rengeteget segítenek nekünk. ❤️
Anyukámmal sem beszél soha szerencsére.
Van olyan, akit egyedül nevelnek/neveltek?
Köszönöm a válaszokat!
9-es, na pont ugyanez volt nálunk is, kb. 4 éves lehettem, (vagy 3, nem tudom) húsvét hétfőn kint voltam az udvaron és keresgettem a tojásokat, aztán akkor volt itt először, miután elhagyott.
Mivel ugye kicsi voltam, nem emlékszem már rá, hogy foglalkozott-e velem.
Anyukám mondta, hogy az előszobában sírt, hogy neki milyen rossz, mert nem láthatja a fiát, (nem engem, én lány vagyok, hanem még egy másik nőtől van neki egy lánya meg egy fia) de csak kamu sírás volt, mert régebben olyat is csinált a szemétláda, hogy kihívatta a nőre a rendőrséget, hogy mit csinál otthon a gyerekkel, azaz a fiával, ami nem is volt igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!