Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apuka többször inkább a...

Apuka többször inkább a facebookot nyomkodja, ahelyett hogy babázna?

Figyelt kérdés
Szokott vele foglalkozni, de nagyon sokszor az van hogy inkább telefonozik. Ha sír hamar elmegy a türelme. Mit tudnék csinálni?

2023. ápr. 7. 09:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%
Esetleg még azt is megteheted, hogy pár napra elutazol és kicsit kettesben hagyod őket, hogy apuka is belekóstoljon kicsit a babázásba. Vagy akár csak egy fél napra, attól függ mekkora a gyerek. Neked is jól fog esni.
2023. ápr. 7. 17:17
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem jó ötlet egy függőre bízni a gyereket még fél napra sem, függetlenül attól, hogy hány hónapos.
2023. ápr. 7. 18:03
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezt vállaltad, amikor szültél neki anélkül, hogy ismerted volna. Ha normálisan odafigyeltél volna rá, reálisan, tudhattad volna, hogy nem lesz jó apa.

Ehhez nem kell nagy tudomány.

Az exem meg a barátom is a gyerektémával jöttek, míg rá nem világítottam náluk, hogy ezért meg azért biztosan nem lesz közös gyerekünk, ugyanis alkalmatlanok a gyereknevelésre - ami nem annyit takar, hogy játszok vele napi 1 órát, amúgy "menj anyádhoz".

Mondjuk én nem is vesztem el a rózsaszín maszlagban, hanem tudatosan figyeltem ezeket az apró jeleket, amelyekből leszűrtem, hogy oké, velük nem vállalok gyereket.

2023. ápr. 8. 09:57
 24/26 anonim ***** válasza:
71%

21-es, a lehető legszrabb ötletet sikerül kitalálnod. Aki függő, az nem foglalkozik majd a gyerekkel, vagy rosszabb esetben teljesen kiborul, aminek a gyerek issza meg a levét.

Barátom gamer, imádom, szeret, stb, de amikor játszik (nem naponta, de mondjuk szombatonként 5-6 órát), na olyankor teljesen elmerül a világában, és senki nem tudja kizökkenteni.

2023. ápr. 8. 10:00
 25/26 anonim ***** válasza:
74%
21-es vagyok, nem hiszem el, hogy ennyire 0 bizalmatok van az emberekben, ez nonszensz. A facebookot nyomja néha, nem egy heroinista. Felnőtt ember, azért egy kisbabáról nem olyan bonyolult gondoskodni csak ugye fárasztó. Ha a házasságban annyi bizalom nincs a másik felé, hogy rá tudom bízni a gyereket egy napra, hát nem tudom, hogy mennyi értelme van.
2023. ápr. 8. 17:01
 26/26 anonim ***** válasza:
64%
25, Nem a fárasztóság a gond, hanem hogy a kérdező azt írja, hogy a türelme is hamar elfogy. Ez már erős red flag.
2023. ápr. 8. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!