Apuka többször inkább a facebookot nyomkodja, ahelyett hogy babázna?
Ezt vállaltad, amikor szültél neki anélkül, hogy ismerted volna. Ha normálisan odafigyeltél volna rá, reálisan, tudhattad volna, hogy nem lesz jó apa.
Ehhez nem kell nagy tudomány.
Az exem meg a barátom is a gyerektémával jöttek, míg rá nem világítottam náluk, hogy ezért meg azért biztosan nem lesz közös gyerekünk, ugyanis alkalmatlanok a gyereknevelésre - ami nem annyit takar, hogy játszok vele napi 1 órát, amúgy "menj anyádhoz".
Mondjuk én nem is vesztem el a rózsaszín maszlagban, hanem tudatosan figyeltem ezeket az apró jeleket, amelyekből leszűrtem, hogy oké, velük nem vállalok gyereket.
21-es, a lehető legszrabb ötletet sikerül kitalálnod. Aki függő, az nem foglalkozik majd a gyerekkel, vagy rosszabb esetben teljesen kiborul, aminek a gyerek issza meg a levét.
Barátom gamer, imádom, szeret, stb, de amikor játszik (nem naponta, de mondjuk szombatonként 5-6 órát), na olyankor teljesen elmerül a világában, és senki nem tudja kizökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!