Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves kortól engedtéttek...

Hány éves kortól engedtéttek meg a gyereketeknek, hogy videojátekozzon szamitogepen vagy xboxon?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

5 nem nevezném csöves szitunak. Nekem saját részre van gamer pc, xbox is. Na de egy gyerekre ezt nem pazarolnám. Mi van ha tönkreteszi?

Max használtat vennék neki bolti ár fele alatt de bolti áras gépet nem érdemel meg.

Lehet lepontozni.

2023. márc. 30. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Telefont általában már egészen kicsik is kapnaka ekzükbe, pc és xbox meg nyilván mikor a szülő vesz a gyereknek.
2023. márc. 30. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

szerintem mi olyan 6-8 évesen játszottunk először, bár már nem tudom megmondani, mi volt az, nagybátyánknak volt talán egy wii konzolja, azon játszhattunk just dancet, valami sportos játékot, meg volt egy ahol szellemecskéket kellett összefogdosni, azokat az unokahúgaim is játsszák mióta elég nagyok ahhoz, hogy a kamera értelmezni tudja őket mint emberi lény :D

gépen talán 1-2 évvel később, öcsém kapott egy lego játékot, utána egy minecraftot, és onnantól nem volt megállás :D (illetve szerintem ekkortájt regisztrálhattunk club penguinre, meg ilyen online játékokra, mint az állatkertes meg a kutyás oldal, ezredfordulós gyerekek, valaki tudja még mire gondolok?!)

az unokahúgok talán ötévesek is voltak, maikor az oviból hazahozták és kikönyörögték az anyjuk telefonjára azt a macskás játékot (amiben a fekete macskát lehet gondozni meg ilyen kis minigamek vannak benne), meg a karantén alatt tízévesen rákaptak a minecraftra a barátokkal, bár az egyelőre nem lett egy hosszútávú szerelem. (az egyik ugyan nagyon vágyik az assassins creedemre, de mondtam neki, hogy majd ha 15 múlt, visszatérünk rá.)

a mi kiöregedett laptopjainkon vagy az apáik konzolján játszanak, de valamiért vicces módon mindegyik jobban érti a billentyűzetet. talán kicsi még a kezük?

2023. márc. 30. 17:19
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

úristeen a club pingvineeeem, ha hetente legalább 3-öst vittem haza, egy hónapon keresztül, akkor vett nekem pénzért skint muter, ez volt az ösztönző a jó tanulásra .:DDDD

és a könyvtárba a suliban mindig menőnek számítottam mert jó skines (pénzes) cuccaim voltak :DD

szerencsére azóta, több mint 5 szakmával rendelkezem, és egy boldog felelős háztartásbeli apa vagyok.

2023. márc. 30. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
ejnye de jó dolgod volt... nekünk még egy olyan fekete kis szőrmókot se sikerült kikönyörögnünk az ősöktől a tesóval közös accounton, nemhogy egy kabátot vagy sapkát XD (minden bizonnyal ezért van csak két szakmánk és egy diplománk összesen, majd meg is mondom ha legközelebb hazamegyek, hogy látják, itt rontották el XD)
2023. márc. 30. 23:51
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

Mi is játszottunk ovis korunkban is asszem akkor még sega-n, utána meg nintendon (volt ez kb. 30 éve... :D). És nem azért, mert nem neveltek minket, vagy nem foglalkoztak velünk. Mire elkezdtük a sulit már tudtunk írni, olvasni meg számolni. A két dolog nem zárja ki egymást...

Játszani meg azóta is szeretek én is, meg öcsém is. :D És a játékok ellenére vagy lehet, hogy pont azok miatt, diplomás mérnök lett belőlem a végére... :D

2023. márc. 31. 10:09
 17/17 anonim válasza:
100%
Szerintem nem feltétel káros, ha már akár óvodás is elkezd ismerkedni a számítógéppel, telefonnal. Ezzel nem azt mondom, hogy add oda neki, hogy addig is nyugton maradjon. Viszont már van rengeteg olyan készségfejlesztő játék, ami emellett azt is segíti, hogy megtanulja használni, mert már elengedhetetlen a boldoguláshoz a kezelése és kisebb korban könnyebben meg tudja tanulni, pláne, ha érdekli is. Viszont az fontos, hogy az elején ne sokat használhassa, mert az tényleg nem egészséges.
2023. ápr. 5. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!