Lenne valaki a pótanyukám?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, jelenleg a párommal élek együtt Eger közelében. A szüleim elváltak, apukám nagyon sokat bántott mint lelkileg, mint fizikailag 5 éves korom óta nem láttam. Az anyámnak lett új családja és kitagadott. Mamámék neveltek fel. De ő velük se beszélek már lassan fél éve mert a nem fogadják el a páromat.
Tudom hogy lehetetlen hogy legyen egy pótanyukám, de a páromon kívűl nincs senkim..
2023. márc. 27. 12:06
12/13 anonim válasza:
30 vagyok, pótanyuka örökbefogadhatna engem is.. :) Bár a kiesett 30 évet nem lehet pótolni. Kérdező, nem tudok a pótanyukád lenni, de együttérzek veled!
13/13 NTBS válasza:
Férfi vagyok, szívesen beszélgetek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!