Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lenne valaki a pótanyukám?

Lenne valaki a pótanyukám?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, jelenleg a párommal élek együtt Eger közelében. A szüleim elváltak, apukám nagyon sokat bántott mint lelkileg, mint fizikailag 5 éves korom óta nem láttam. Az anyámnak lett új családja és kitagadott. Mamámék neveltek fel. De ő velük se beszélek már lassan fél éve mert a nem fogadják el a páromat.

Tudom hogy lehetetlen hogy legyen egy pótanyukám, de a páromon kívűl nincs senkim..

2023. márc. 27. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Mamádék miért nem fogadják el a párodat?
2023. márc. 27. 12:13
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
minD lelkileg, minD fizikailag
2023. márc. 27. 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
20 évesen miért kellene potanyuka neked? Nem tudom milyen nemü, de felnött vagy már. Ezt kellene tudatositanod magaddal!
2023. márc. 27. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Minek?
2023. márc. 27. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
28%

Itt nem nagyon fogsz segítséget kapni. Az anyai szeretet hiánya mindig is veled lesz, de ez akkor is veled lenne, ha lenne egy idősebb barátnőd, pótanyukád, mert betölteni nem lehet.

Pszichológust ajánlanék inkább, nyilván rengeteg feldolgozatlan probléma van a gyerekkoroddal kapcsolatban.

2023. márc. 27. 12:33
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
Én leszek! ☺️🤗
2023. márc. 27. 13:03
 7/13 anonim ***** válasza:
14%

Itt sajnos szerintem sem fogsz segítséget kapni.

Egerben van egy nagyon jó kineziológus, őt ajánlom. Teljesen más problémával ugyan, de én is hozzá jártam régebben. Tegyél egy próbát vele, ártani nem árthat.

[link]

2023. márc. 27. 13:06
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Én 32 évesen érzem ezt. De csajszi, ami elmúlt, elmúlt. Nem felnőtt korban kell ezt behozni, hanem elfogadni és meggyászolni (hogy vannak olyanok, akiknek nem jutott..). Nem maradhatsz örökké sóvárgó gyerek. Nagyot kell ugrani! Különben a párod mellett (is) diszfunkciós leszel. Neked már más feladatod van. Abban hasonlóképp meg fogod találni a boldogságot, szeretetet. Sok sikert! :)
2023. márc. 27. 15:01
 9/13 anonim ***** válasza:
15%

Engem is örökbefogadhatna valaki.

30/N

2023. márc. 27. 15:40
 10/13 anonim ***** válasza:
15%
Inkabb szakembert keress fel.
2023. márc. 27. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!