Ha létezik "anyuci pici fia" kategória, akkor van "apuci pici lánya" is?
Milyen kérdés ez.💀
De amúgy én hallok róluk is és találkoztam is mindkettő típussal.
Igen létezik ilyen is, csak azért nem találkozol ezzel, mert ezen az oldalon a nők vannak többségben, meg ahogy már előttem is írtak ritka, hogy egy férfi kitálalja a problémákat.
A másik meg az, hogy vannak azok a féltékeny nők, akik nem bírnak semmilyen nőt elviselni a pasijuk közelében, beleértve a pasi anyját meg a lánytestvérét sem. Ha pasi nèha elmer menni segíteni az édesanyjának vagy olyan is volt, hogy nekem panaszkodott a nő mert a pasija mindennap elment az anyját meglátogatni a kórházba, akkor képesek az anyuci pici fia jelzővel illetni. Az ilyen fajta nő még a sógornőjét szokta utálni.
persze higy letezik
.int ahogy van apos.vicc is, nem csak anyosos:-)
De mi is a kerdes? Gondolj bele aposrol panaszkodo pasit itt...leirna a felesegem ilyen olyan na akkor se azt mondjak apuci pici lanya (kiveve ha ozvegy az apos vagy az anyos eltunt valahova valas utan), hanem nezted volna meg az anyjat aztan vetted volna el a lanyat.
Persze hogy van. Csak kevesbe hallunk rola azon egyszeru oknal fogva, hogy azert az apak ritkan fogjak felnott korban is mi t egy gyereket gondozno a lanyujat es a lanyok valoban szeretnek onallosodni es sajat eletet haztartast fenntartani. Mig egy ferfi sokkal.gyakrabban hajlamos bennragadni egy gyerek szerepben es elfogadni a meleg ételt stb.
Meg biologiailag is az anya fiu anya lanya kotodes az erosebb.
Es ebbol.van a tobb problema is.
anyuci pici lanya az kb ugyanolyan tema mint anyuci pici fia.
Azaz mi dig azik a rohadt anyosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!