Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Létezik az a kategória könyvek...

Létezik az a kategória könyvekben, mint a “karasztrófafilm”?

Figyelt kérdés

Bocsánat, biztos nagyon hülyén tettem fel a kérdést. De alapvetően nagyon szeretek olvasni és rengeteget olvasok. De nem igazán tudatosan. Csak valahogy úgy, mint Hermione, ha kartávolságon belül kerül egy könyv, elolvasom.

Valahogy így lehet, hogy a pöttyös tini könyvektől Robin Cook orvosi krimijeiig Lőrincz L László, Szabó Magda, Stephen King no meg a romantikus regények iszonyatos mennyisége vagy épp a Da Vinci kód, Jurassic Park, Trónok harca, Éhezők viadala és így tovább mindenféle megfordult a kezemben.

De! Van egy másik függőségem. A katasztrófafilmek. És az a helyzet, hogy eddig ilyen jellegű könyvek nem jöttek szembe. Pedig az utolsó utáni zs kategóriás filmet is képes vagyok megnézni ebből a műfajból. Ha létezik ez a kategória, hogyan lehet megtalálni? Hogyan címkézik őket? És mindegy, hogy meteoros, tűzvészes, lavinás, cunamis, járványos, viharos, darazsas/méhes. Tökmindegy.

2021. nov. 5. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ezek között néznék körbe.

Vagy talán még itt:

[link]

Ha találsz olyan könyvet, ami tetszik, nézd meg annak is a címkéit, az alapján találhatsz hasonlókat.

2021. nov. 5. 23:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. nov. 5. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg azokat a könyveket, amikben ez történik, pl.:

[link]

[link]

2021. nov. 6. 10:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Uuu köszi ezek is jól hangzanak.
2021. nov. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!