Van itt olyan akinek Jehova Tanúi a szülei? Hogy jött ki ebből? Mikor vette észre,hogy baj van? Mennyire viselte megy,hogy nem tarthatja a kapcsolatot a szüleivel?
Nálunk éppen elszaporodtak a jehovások, felcsöngetnek, aluljáróban Bibliát osztogatnak...
Szerintem kifejezetten nehéz kiszakadni egy ilyen szektából
Nekem az idős anyámat szerették volna megtéríteni.
Úgy elküldtem őket a pics.ba hogy többet sosem jöttek.
Én nem vagyok jehovás, de egy ismerősöm igen. 15 éve meglopta 100 ezer forinttal a szüleit, plusz ki tudja miket csinált még. De kitagadták. Egyébként eléggé lecsúszott élete van. Drogozott, ivott, ki van tetoválva, kitágítva mindkét füle vagy 3 centire. Váltogatja a nőit, 17 évesen annó teherbe ejtett egy lányt. A fiának hagyja hogy öldöklős játékokkal játsszon már 5 éves kora óta.. szóval eléggé félrecsúszott..
A húga viszont férjhez ment, szoktam látni, ők jól elvannak
Nem értem, hogy lehet átmosni ennyire valaki agyát, hogy a saját gyermekével nem beszél. Amikor ebbe belépnek az emberek tudják, hogy ki kell majd közösíteniük adott esetben szeretteiket? Meg el kell utasítaniuk a vért halál árán is? Miért lépnek be???
MIÉRT?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!