Lehet jó apa egy olyan emberből aki megcsalta a gyermeke
anyját?
21/31 A kérdező kommentje:
Én a családot támogatom.. ha megbánta volna vagy akarta volna menteni, mondott volna okot vagy bármi, 1 esélyt valószínű kapott volna. Exemet megcsaltam én is, ő megbocsájtott nekem, és végül egyáltalán nem amiatt szakítottunk. Viszont a családért 1x benne lettem volna hogy beszéljük meg a gondjaink és legyen ahogy.. de ő nem akart már engem. Miután elküldtem itthonról nem akart beszélni sem, és egyből sértegetett más mennyivel jobb, többet tett érte (1 hetes “kapcsolata” volt), így ezek után szerintem jogos ha én is feladom ezt a kerek család dolgot. Alapból engem hibáztat hogy elzavartam.. pedig szerintem jogos volt a hirtelen haragom, tagadta is az egészet
Mint apa attól még elhet jó hogy nem jó férj / társ.
2023. márc. 18. 13:16
Alapból lehetne, de ha nem érdekli, mi van a picivel, hogy viseled a terhességet stb, akkor sajnos szerintem tőle ne sokat várj, max a tipikus vasárnapi apuka lehet belőle (vagy az sem).
2023. márc. 18. 14:13
"Viszont azt mondta mindig hogy sosem mond le róla megtesz érte mindent. Ennek ellenére már most nem érdeklődik. Miért van ez?"
Nem azért mond dolgokat, mert úgy gondolja, úgy érzi. Hanem azért, mert bizonyos hatást el akar vele érni, pl. megszerezni a bizalmadat.
2023. márc. 18. 15:20
"sértegetett más mennyivel jobb, többet tett érte (1 hetes “kapcsolata” volt)"
Háromszögezésnek hívják ezt.
Versenyeztetni akar titeket magáért, hogy érezze, milyen jó pasi.
2023. márc. 18. 15:22
2023. márc. 18. 17:31
Attól még,hogy megcsalta a férfi a gyereke anyját lehet jó apuka.A te esetedben kétlem,hogy ez lesz mivel már most leszarja a gyereket és nem érdekli,hogy mi a helyzet.
2023. márc. 18. 22:12
De most ebben a szituban hol elsz egyedul vagy? Vagy szuleidnel? Vagyhat na igy tok egyedul hogy oldod meg?
2023. márc. 19. 00:58
Nincs összefüggés. Az egyik a szerelmi élethez álló viszony, a másik a gyermekeid felé. Kitalált példa, de így jártam anyátokkal-ból Barney is ilyen. Neki semmi egy nő se, akit megfektet, de a gyermekére egy pillantás és feladja az életét érte.
Viszont a kérdésed fix. Nos kétlem, hogy neki számít. Ő most kapcsolatokat akar, nem gyereket.
De vele beszéld meg.
2023. márc. 19. 07:04
30/31 A kérdező kommentje:
#28 egyedül élek. Szüleim, család, barátok közel vannak szerencsére és mindenben segítenek támogatnak, de igen így azért nehezebb megoldani :/
Kapcsolódó kérdések: