Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet jó apa egy olyan emberbő...

Lehet jó apa egy olyan emberből aki megcsalta a gyermeke anyját?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy romlott meg ennyire a kapcsolatunk, de szerintem ezen már kár is agyalni. Most fogok szülni a napokban.. a gyerek apja 2 hónapja nincs a képben mert amint kiderültek a dolgok kalap kabát. Nagyon elmérgesedett a viszony sajnos, szidtuk, megaláztuk egymást.. nem is kommunikálunk, úgy érzem nem érdekli a gyerek. Viszont azt mondta mindig hogy sosem mond le róla megtesz érte mindent. Ennek ellenére már most nem érdeklődik. Miért van ez? Célszerű eröltetni szerintetek? Csak szerintem nem fontos neki a gyerek meg ez az egész? Társkeresőzni meg másoknak irkálni van kedve.. velem nem tudom mióta nem beszél.
2023. márc. 18. 11:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen lehet.

Most ugye nagy a feszültség köztetek, így nehéz. Meg egy férfinak amúgy is nehéz egy csecsemő felé kifejezni a szeretetét és törődését, főleg, hogy életkori sajátosság miatt még évekig nem viheti el, és ha köztetek izzik a levegő...

Az idő sokat segíthet. Kell köztetek egy normális beszélő viszony a gyerek érdekében, és az, hogy NE állítsátok a gyereket soha 2 tűz közé!

2023. márc. 18. 12:00
 12/31 Thunderfairy ***** válasza:
51%
Már az mindent elmond hogy meglépet amikor megtudta hogy lesz gyerek. Ez nem való apának semmiképpen sem.
2023. márc. 18. 12:18
 13/31 anonim ***** válasza:
50%
Fontosabb volt neki egy új punci, mint a születendő gyereke, most is fontosabb, hogy társkeresőzzön, másoknak írkáljon. Eszedbe se jusson megbocsátani.
2023. márc. 18. 12:23
 14/31 anonim ***** válasza:
65%

Lehet.

Azt viszont szerintem (magad miatt is) fontos tudni, hogy miért romlott meg a kapcsolat.

2023. márc. 18. 12:26
 15/31 anonim válasza:
65%
Azért mert nem megy a kapcsolat lehet jó apa .. Azért itt csak az egyik oldalt olvassuk ,hogy meg csalta az hogy a nő hibázott e arról semmi nincs írva . Azért mindenhez három ember kell ..
2023. márc. 18. 12:27
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, akit ismertem és vagy 20 évig csalta a feleségét, ők kívülről mintacsalád, szép és okos gyerekek, anyagilag is minden rendben.

Biztos van akinek ez így oké.

2023. márc. 18. 12:30
 17/31 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem voltam tokeletes, de ha szakit velem mielott megteszi illetve emiatt nem feledi el hogy amugy lassan apuka lesz akkor nem lenne bennem ennyi harag..
2023. márc. 18. 12:31
 18/31 anonim ***** válasza:
61%
Én is megcsaltam a férjem, mégis jó anya vagyok.
2023. márc. 18. 12:34
 19/31 A kérdező kommentje:
#18 , remélem ő is az lesz, csak sajnos jelenleg nem ezt bizonyítja
2023. márc. 18. 12:40
 20/31 anonim ***** válasza:
60%

FÉRFIKÉNT!

IGEN. lehet egy férfi kiváló apja a gyereknek attól függetlenül, hogy nem az anyjával lakik, és lehet egy féreg a gyerekkel, miközben együtt él a nővel.

Ez 2 külön dolog.

Mellesleg a párkapcsolat is lehet kiváló attól, hogy az egyik...vagy akár mind a 2 fél félre lép. Csak sok egoista nő ezt nem érti meg, és azonnal rohan a "barinőkhöz", akik nem a családot támogatják, hanem ügyvédek címeit adják.

2023. márc. 18. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!