Lehet jó apa egy olyan emberből aki megcsalta a gyermeke anyját?
Természetesen lehet.
Most ugye nagy a feszültség köztetek, így nehéz. Meg egy férfinak amúgy is nehéz egy csecsemő felé kifejezni a szeretetét és törődését, főleg, hogy életkori sajátosság miatt még évekig nem viheti el, és ha köztetek izzik a levegő...
Az idő sokat segíthet. Kell köztetek egy normális beszélő viszony a gyerek érdekében, és az, hogy NE állítsátok a gyereket soha 2 tűz közé!
Lehet.
Azt viszont szerintem (magad miatt is) fontos tudni, hogy miért romlott meg a kapcsolat.
Nem tudom, akit ismertem és vagy 20 évig csalta a feleségét, ők kívülről mintacsalád, szép és okos gyerekek, anyagilag is minden rendben.
Biztos van akinek ez így oké.
FÉRFIKÉNT!
IGEN. lehet egy férfi kiváló apja a gyereknek attól függetlenül, hogy nem az anyjával lakik, és lehet egy féreg a gyerekkel, miközben együtt él a nővel.
Ez 2 külön dolog.
Mellesleg a párkapcsolat is lehet kiváló attól, hogy az egyik...vagy akár mind a 2 fél félre lép. Csak sok egoista nő ezt nem érti meg, és azonnal rohan a "barinőkhöz", akik nem a családot támogatják, hanem ügyvédek címeit adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!