Lehet jó apa egy olyan emberből aki megcsalta a gyermeke anyját?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy romlott meg ennyire a kapcsolatunk, de szerintem ezen már kár is agyalni. Most fogok szülni a napokban.. a gyerek apja 2 hónapja nincs a képben mert amint kiderültek a dolgok kalap kabát. Nagyon elmérgesedett a viszony sajnos, szidtuk, megaláztuk egymást.. nem is kommunikálunk, úgy érzem nem érdekli a gyerek. Viszont azt mondta mindig hogy sosem mond le róla megtesz érte mindent. Ennek ellenére már most nem érdeklődik. Miért van ez? Célszerű eröltetni szerintetek? Csak szerintem nem fontos neki a gyerek meg ez az egész? Társkeresőzni meg másoknak irkálni van kedve.. velem nem tudom mióta nem beszél.2023. márc. 18. 11:30
2/31 anonim válasza:
Lehet.
Külön-külön még lehettek jó szülők, de jó, példamutató család már aligha lehettek így.
3/31 anonim válasza:
Kiegészítve a Te esetedre: nálatok aligha ez a helyzet.
4/31 anonim válasza:
Lehet. Attól, hogy férjnek rossz volt apának még lehet jó, a kettő nem ugyanaz, ismerek rá példákat.
5/31 anonim válasza:
Nem lehet jó szülő, aki megcsalja a párját. Márcsak a példakép miatt sem. Nincs elfogadható magyarázat a megcsalásra. Egy gerinctelen féreg tesz ilyet, ahelyett hogy megbeszélné mi a problémája a másikkal. Még elválni is normálisabb dolog, mert az legalább nem a párja háta mögött történik. Az ilyennek a fallosza / 3,14nája a legfontosabb, a család minimum másodlagos. Fel fogja csinálni a másik nőt is, és akkor annak a gyerekével foglalkozik. Az elsővel egyre kevesebbet, majd semmit.
6/31 anonim válasza:
Embere válogatja, de ez szerintem nem zárja ki azt, hogy valaki egy törődő szülő legyen a gyerekével. A gyerekét attól még szeretheti, hogy a feleségét megcsalta.
Szóval szerintem lehet.
7/31 anonim válasza:
Nem..
Már eleve az ,hogy az anya mellett sem tartott ki akkor a gyerek mellett..(ez csak hang ember)
Ha meg tenne érte mindent akkor eleve ott a kérdés miért ment máshoz..
Jobban jársz mással és a gyerek is.
Bocs ,ha nyers voltam csam útálom az ilyen embereket mint ez a faszi.
8/31 A kérdező kommentje:
Remélem azért picit megembereli magát, én képes vagyok megbocsájtani neki hogy a gyereknek jó legyen. Mármint nem visszafogadni hanem hogy nem szidom, tiltom ha képes normális szülőként viselkedni. Szeretném hogy legyen apja a gyereknek, de nem minden áron mert ez jelenleg sajnos tényleg nagyon rossz példa amit mutat. Az ő szülei sem különbek.. sajnos én hittem a mesének mi szerint tudja milyen apa ne legyen, ennek ellenére még rosszabb egyenlőre..
2023. márc. 18. 11:45
9/31 A kérdező kommentje:
#7 ugyanez az érzésem vele kapcsolatosan nekem is.. hogy ha a családért nem volt képes küzdeni semennyit sem akkor na..
2023. márc. 18. 11:47
10/31 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Ha ki is békültök, lehet, hogy pár hónapig látszólag jó lesz miden, de ugyanazt fogja csinálni, benned meg mindig ott lesz a tüske. Folyamatosan azon fogsz kattogni, hogy mi van, ha most is megcsal, hazudik, minden kis összezördülésnél a fejéhez fogod vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!