Az alkatára kíváncsi?

Figyelt kérdés
Én vékony, sportos vagyok, és van egy olyan gyanúm, hogy anyámnak szúrja a szemét, hogy a telt lányok tetszenek. Mindig husi barátnőim voltak, kb 70-90 kiló között. Most randizok egy lánnyal, és kérdezősködik, meg meséljek róla. De hiába mesélek, még többet akar hallani, hogy mégis milyennek képzelje el. Csak én vagyok paranoiás már, vagy arra kíváncsi, hogy milyen alkatú?
2023. márc. 16. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

"A 90 kg viszont pl 157 cm hez meg mar undorito. Oda hajtogatsz ra pïn@t ahova akarsz a zsirbol ha nem talalod."

😂😂

Amúgy mindenképp undorító, ha már 70 kiló felett van, legalábbis nálam.

2023. márc. 17. 08:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Én meg nem szoktam mérlegre állítani a csajaimat. Ha szeretem, akkor szeretem, és ha szeretem, akkor pont nem érdekel, ki mit gondol. Biztos azért, mert 16 éves koromig nagyon kövér voltam, és a mentalitás megragadt. A lányokat jobban zavarja a saját súlyuk, ne tegyünk már rá pár lapáttal mi is. Én mindig azt mondom, engem nem érdekel a súlya, nem érdekel, hogyan diétázik, csak mellből ne fogyjon. :D
2023. márc. 17. 09:54
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Csak arra kíváncsi, hogy C típusú-e!?
2023. márc. 17. 13:55
 14/16 anonim ***** válasza:

XD oda hajtogatsz ra pïn@t a zsirbol ha nem talalod,ahova akarsz 😂😂😂

A 70 kg az 165 cm hez k****a sok. Viszont!! Ismerek olyat aki vekony es konkretan allati nehez. Es nem lebeg rajt a zsir! Nehez! 167 cm 67 kg es nem kover..

2023. márc. 18. 00:18
 15/16 anonim ***** válasza:

De am alapesetbe sok annyi Kg. A 90 kg meg mar.....hat na..Q a sok.

Iszonyu sok csajszi van elhizva amugy a 18-28 evesek kozott!

Meg a kovi hullam a 40+ osok is

2023. márc. 18. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
Ferfiak..50+ osan meg mar GURULNAK. Lebeg a zsir. De verik a nyalukat a fiatal nokre..
2023. márc. 18. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!