Az alkatára kíváncsi?
Figyelt kérdés
Én vékony, sportos vagyok, és van egy olyan gyanúm, hogy anyámnak szúrja a szemét, hogy a telt lányok tetszenek. Mindig husi barátnőim voltak, kb 70-90 kiló között. Most randizok egy lánnyal, és kérdezősködik, meg meséljek róla. De hiába mesélek, még többet akar hallani, hogy mégis milyennek képzelje el. Csak én vagyok paranoiás már, vagy arra kíváncsi, hogy milyen alkatú?2023. márc. 16. 20:13
1/16 anonim válasza:
Te nem beszélgetsz anyáddal, hogy nem kérdezed meg tőle mire kíváncsi pontosan? Eskü nem értem mit akarsz. Őt nem kérdezed meg, aki a leghitelesebb választ adná, hanem itt tippmixeljünk? Komolyan beteg a világ. Senki nem beszélget senkivel. Idegen találja ki a gondolatokat. Besz@rás.
2/16 anonim válasza:
Egyes válaszoló, nálad a pont.
4/16 anonim válasza:
Nem mutattad még neki be a lányt, és érdekli, hogy mégis milyen lányról van szó. Szerintem ez nem feltétlen a súlyról szól. Persze lehet, hogy arról szól, de ezt ennyiből nem lehet megmondani. Szerintem nem fura, hogy ennyit kérdez róla. Érdekli, hogy milyen lányt kedvel a fia.
5/16 anonim válasza:
Hát kajak idegbe vágtam magam. Semmi másról nem szól ez az oldal. Csak a "mit csináljak", "szerintetek mire gondolt", "hogyan reagáljak", "mire kíváncsi", "hogyan mondjam meg", "mi a véleményetek erről a szituációról", "miért ilyen az anyám" Semmi más. Mi van itt emberek? Térjetek már magatokhoz. Semmi konfliktust nem tudtok kezelni, összeszarjátok magatokat, ha ki kell nyitni a szátokat. De idegeneknek rinyálni, regényeket írni az megy. Kinek oldotta már meg idegen az életét az interneten? Komolyan nem látjátok, hogy előttetek a megoldás? Csak ugye az hosszú, sírós, dolgozni kell érte. Önmagatokkal. Ja, azt nem.
6/16 anonim válasza:
Amúgy meg ha neki nem tetszenének akkor olyat választanál aki neked nem tetszik de neki igen?
7/16 anonim válasza:
Ha ennyire nem akarsz mesélni, minek árultad el egyáltalán, hogy jársz valakivel? Majd vagy kap esküvői meghívót anyád, vagy nem, amúgy semmi köze hozzá, ha ennyire defenzív vagy. Ha meg nem ennyire titkos, mutasd be neki, miután a csaj is bemutatott a saját szüleinek. Ilyen baromi egyszerű, az átlag erre a szintre 16 évesen eljut.
8/16 anonim válasza:
Azért kérdezősködik mivel nem látott még róla képet és valahogy el szeretné képzelni a lányt.Te gondolsz bele ebbe többet.
9/16 anonim válasza:
Én egyszerűen mutatnék róla egy képet. Szerintem túlgondolod.
10/16 anonim válasza:
A 70 kg csak akkor husi ha pl 160 cm a csaj...vagy 165. Vagy 158 cm azaz nem magas.
Ha 170-180 ! Cm akkor a 70 kg hat ne is haragudj de nem HUSI.
A 90 kg viszont pl 157 cm hez meg mar undorito. Oda hajtogatsz ra pïn@t ahova akarsz a zsirbol ha nem talalod. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!