Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám bosszúból körbepisili...

Az apám bosszúból körbepisili a toalett ülőkét. Ön mennyire tartja betegnek vagy nem betegnek?

Figyelt kérdés
20-as éveim elején járó nő vagyok, ideiglenesen az apámhoz kellett költöznöm. Nyomoz utánam és átkutatja a szobám titokban, és ezt mertem szóvá tenni. A reakciója nagyon ijesztő volt és elvileg hazug vagyok. Majd a toalett ülőkét körbe pisilte bosszúból. Véletlen nem lehetett mivel mintha kancsóval körbeöntötték volna, illetve ez többször is előfordult ha valami számára nem tetszik. Ez a történet csak számomra elég beteg és ijesztő? Elkezdtem tőle rettegni is, ezt túlreagálom vagy reális?
2023. márc. 16. 16:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%
Reális és költözz el. Csak ez a megoldás.
2023. márc. 16. 17:00
 2/28 anonim ***** válasza:
95%

Ez a barom az apád??? Jézusom... 5 éves neveletlen kölykök csinálnak ilyet maximum, nem felnőtt, középkorú férfiak...

Remélhetőleg minél előbb elszabadulsz ettől az elmebetegtől!

2023. márc. 16. 17:05
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

betegnek vagy nem betegnek?XD

Szerintem eléggé beteg

2023. márc. 16. 17:09
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el mielőbb.
2023. márc. 16. 17:21
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl felnőtthez illő viselkedés.Szerintem beteg
2023. márc. 16. 17:23
 6/28 anonim ***** válasza:
96%

Fú na ez kemény. Nagyon fontos, hogy gondoskodj a biztonságodról. Ha úgy érzed, hogy veszélyben vagy, akkor fontos, hogy azonnal lépj, és kérj segítséget. Beszélj bármilyen megbízható személlyel a környezetedben, például egy baráttal, rokonoddal vagy szakemberrel, hogy segítséget kaphass az apád magatartásának kezeléséhez és a saját biztonságod megőrzéséhez.

Lehet leghamarabb dobbants.

2023. márc. 16. 17:27
 7/28 anonim ***** válasza:
95%

Nem koltozik el soha, csak idejar sirni :D

Nem ez az elso kerdese, de nem is a masodik, hanem a sokadik. Es mindig valami ilyesmi a sztori, bosszubol csinal ezt-azt a fater.

Talan multkor nem pisis, hanem kakis tema volt.

2023. márc. 16. 17:53
 8/28 anonim ***** válasza:
33%
Vegyél egy pisztolyt, és tedd a párnád alá éjszaka.
2023. márc. 16. 17:53
 9/28 anonim ***** válasza:
91%

Elég betegnek tűnik.

Vigyázz magadra szerintem ez nem normális.

2023. márc. 16. 17:55
 10/28 anonim ***** válasza:
93%

Az apukád viselkedése egyértelműen beteges és problémás. Senki sem érdemli meg, hogy ilyen bántalmazásban részesüljön, és az sem elfogadható, hogy az apukád ilyen módon reagál a kritikára vagy az elégedetlenségre. Ez egy nagyon szélsőséges és káros viselkedésforma, és érthető, hogy félsz tőle.

Az ilyen viselkedés a határokon átnyúló zaklatás kategóriájába tartozik, és nem normális, elfogadható vagy egészséges. Ha ezt rendszeresen tapasztalod, akkor fontos, hogy beszélj erről valakivel, aki segíthet neked megoldani a problémát, vagy ha szükséges, segíthet biztonságos helyre költözni. Érdemes lehet a családtagjaiddal, barátaiddal, vagy egy szakemberrel beszélni, hogy támogassanak téged ebben az időszakban.

2023. márc. 16. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!