Eldugult a wc az albérletemben, mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Kínos a szitu tudom, de a főbérlő külföldön, a barátom pedig ma ment el és szintén nem lesz pár napig. Este mikor hazaértem munkából sajnos eldugult a wc. Viszont hónap vége van, nem nagyon van pénzem szerelőt hívni. Ismerőst megkérni pedig ciki ugyancsak, és azonnal nem is nagyon érne rá senki.
Holnap is csak du. megyek dolgozni, reggel megoldanám vagyis megpróbálnám, tudtok segíteni?
Virtuális puszi a hála 💕 (23n)
2023. febr. 20. 22:17
2/21 A kérdező kommentje:
Nincs. :/
2023. febr. 20. 22:40
4/21 anonim válasza:
5/21 anonim válasza:
6/21 anonim válasza:
Neked valami fétised a budi eldugulós téma? 3-5-nek köszönöm, hogy helyettem is megkereste a korábbi kérdéseid.
7/21 anonim válasza:
Wc pumpa (veszel, amúgy se árt). Ha nem megy szólsz a főbérlőnek és elmondja mi legyen.
8/21 anonim válasza:
Te erre vered, vagy mi? Mert kūrva unalmasak a szegény nő albérletben eldugult vécével pumpa nélküli kérdéseid
9/21 anonim válasza:
Vannak dolgok amiket nem a WC-n kéne lehúzni...
Ezt pumpa nélkül csak megelőzni tudod. Sok sikert reggel.
10/21 NTBS válasza:
Vegyél egy pumpát és próbáld elhárítani a dugulást. Sok sikert. Írd meg mi lett végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!