Ez normális? Mi a véleményetek?
Nagyon szeretem Anyukám, és állandóan hiányzil, mindig rá gondolok, nincs olyan fél óra a napban amikor ne gondolnék rá (de tudat alatt közbe mindig rá gondolok). Hiányzik a suliban, hiányzik amikor éppen iskolába megyek gyalog, és igazából mindig, amikor nem vagyok vele. Van hogy emiatt néha sírok. Egy ágyban alszunk mert nem tudok nélküle elaludni. És amikor bent vagyok suliban is, mindig írogatok neki hogy hogy van, mennyire szeretem meg hogy milyen jó lesz majd a nyár, meg ilyesmi. Hétköznap sajnos csak kora estétől tudunk együtt időt tölteni, de ilyenkor igyekszünk a lehető legtöbbet beszélgetni.
Nem is érdekelnek a fiúk egyébként mert nem akarom elveszíteni Anyukám. Csak ő érdekel, ő a legfontosabb nekem.
Más velem egyidős is érez hasonlóan, ez normális?
16 éves vagyok.
Itt bizony komoly gondok vannak.És még mekkorák lesznek később.
Nem lesz barátod, mert ezt a majomszeretetet senki nem tolerálja.Más egyéb hátrányokról nem is beszélve.
Soha nem aludtam a gyerekemmel, még pici korában sem.Életrevaló, önálló lány lett belőle.Már házas és boldog!
Leválás időben!
Anyudnál is gond van, sajnos ebben a helyzetben ő is hibás.
Normális esetben mindenki szereti az anyját, én is.
Viszont amit te produkálsz az beteges.
De ennek az elsődleges megítélése nem a mi dolgunk lenne, hanem egy normális szülőé, ...az együtt alvásról nem is beszélve!
Kizárt, hogy 16 éves lennél, legfeljebb 11-12.
Ugyanis ha 16 vagy, akkor nagyon nem ártana neked egy pszichiáter!
Huhú, ez nagyon red flag.
Amúgy vannak ilyenek, általában amikor váláskor a gyerek a szülő legjobb barája lesz. Ez most számodra pozitívnak tűnik, de rengeteg problémát okoz a jövőben, nagyon komolyakat is.
Nekem is van csajszi ismerősöm, ugyanez a helyzet, maradt kisgyerek szerepben, 27 évesen anyukával lakik kisszobában, nem dolgozott sosem, párkapcsolata sem volt, borzalmas önállótlan, életképtelen, anyukával szimbiózisban legjobb barátnők.
Te is tudod, hogy ez nem normális, azért is írtad ki a kérdést!
"Szüleim elváltak, és amikor anyukámnál vagyok mindig vele alszok,..."
Miért nem anyád nevel?
Tiz év mulva meg sirni fogsz, hogy az anyud nem hagy élni.
Nagyon szép dolog, hogy szereted az anyudat, de tudjál határt szabni,hogy neked is van életed.Talán félsz,hogy együtt alszol vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!