Màsnak a szülei is csak arról tudnak veletek beszélgetni, hogy nekik mi mennyire rossz, és az időjàràsról?
Nekik így-úgy ez rossz, az rossz, mennyire fáj az élet, jaj nekem. Aztán X és Y ezt és azt csinálja, így-úgy viselkedik, ekkora-akkora szemétláda/rohadék/stb.
Apámnál a politika.
Néha értelmes témáról tudunk is beszélgetni, és nem csak a sopánkodást hallgatom.
Én arra emlékszem, hogy már egyetem alatt bármikor hazamentem, tele friss élményekkel amit meséltem volna nekik, akkor megkaptam, hogy "Fogd már be a pofádat, hát nem hallom a TV-t".
Mert az aktuális híradó, sorozat vagy bármi fontosabb mint a saját gyereked ugyebár.
Aztán ment a panaszkodás, hogy egész hétvégén nem beszéltem velük. Meg hogy mindig akkor beszélek amikor nem kéne.
Anyám már akkor el volt szakadva a valóságtól. Mindig gépezett, fórumozott, online élte az életét. Ez később is megmaradt. Apám meg simán csak egy alkoholista munkanélküli szar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!