Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Màsnak a szülei is csak arról...

Màsnak a szülei is csak arról tudnak veletek beszélgetni, hogy nekik mi mennyire rossz, és az időjàràsról?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 06:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, elhet sok másról is.
2023. márc. 10. 13:56
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Nekik így-úgy ez rossz, az rossz, mennyire fáj az élet, jaj nekem. Aztán X és Y ezt és azt csinálja, így-úgy viselkedik, ekkora-akkora szemétláda/rohadék/stb.

Apámnál a politika.

Néha értelmes témáról tudunk is beszélgetni, és nem csak a sopánkodást hallgatom.

2023. márc. 10. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
Panaszkodni az életükről nem szoktak mert ahhoz túl büszkék, pedig nyilvánvalóan minden szarabb mint volt. Ezt apám tagadja, aki 0-24 m1-et néz, és 15 éve nincs valóságérzékelése. Orbánszerelmes anyám meg azért szidja a kormányt hogy nálunk bevágódjon akik mind elfordultunk már tőle X éve. Az időjárás még fel szokott jönni.
2023. márc. 10. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Anyámmal szinte bármiről lehet beszélgetni pl.
2023. márc. 11. 00:02
 15/16 anonim ***** válasza:
93%

Én arra emlékszem, hogy már egyetem alatt bármikor hazamentem, tele friss élményekkel amit meséltem volna nekik, akkor megkaptam, hogy "Fogd már be a pofádat, hát nem hallom a TV-t".

Mert az aktuális híradó, sorozat vagy bármi fontosabb mint a saját gyereked ugyebár.

Aztán ment a panaszkodás, hogy egész hétvégén nem beszéltem velük. Meg hogy mindig akkor beszélek amikor nem kéne.

Anyám már akkor el volt szakadva a valóságtól. Mindig gépezett, fórumozott, online élte az életét. Ez később is megmaradt. Apám meg simán csak egy alkoholista munkanélküli szar volt.

2023. márc. 11. 01:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nagyon nem. Sőt ezeket mondják a legkevésbé, még akkor sem, ha kellene
2023. márc. 12. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!