Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Màsnak a szülei is csak arról...

Màsnak a szülei is csak arról tudnak veletek beszélgetni, hogy nekik mi mennyire rossz, és az időjàràsról?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 06:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
aha, pontosan így. Ja meg a "mikor lesz már unoka".
2023. márc. 10. 07:59
 2/16 anonim válasza:
85%

Nem. Anyu a macskáiról beszél, konteókat talál ki és a kormányt szidja. :)

Hidd el, az időjárás és a szaporodás sokkal hálásabb téma.

2023. márc. 10. 08:07
 3/16 anonim válasza:
85%
*panaszkodást akartam irni nem szaporodást.
2023. márc. 10. 08:08
 4/16 anonim válasza:
87%
Én szüleim minden alkalommal felmondják a kormány propagandát, ahányszor meglátogatom őket. Egész nap szól az M1 a konyhában. :/
2023. márc. 10. 08:10
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak szülők, bármelyik rokon. Nem hallgatom meg. Amikor rákezdi, akkor szépen felállok és elköszönök, mert nincs szükségem a felesleges érzelmi lehúzásra és értelmetlen dolgokra.
2023. márc. 10. 08:25
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Anyósomék szenvednek folyamatosan, felmondják az orvosi leleteiket, panaszkodnak az orvosra, aki (jogosan) azt mondja, hogy kellene kicsit sétálni, ócsárolják a rokonokat, ismerősöket. Egy normális mondatuk nincs. Mindenki eltávolodott már tőlük, mi is, heti egy telefon maradt, ennyi még komfortos nekünk.

Megjegyzem, 10 évvel idősebb vagyok most, mint amikor ők voltak, amikor megismertem őket (ez kicsit matekpéldásra sikerült).

2023. márc. 10. 08:35
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

Csupa olyan dolgot, szinte kivétel nélkül amitől azonnal gyomorgörcsöm lesz még egy hétig, úgyhogy már nem is telefonálok.

A nagynénik kórusban szidalmazták a rokonokat, anyós mindig tele volt panasszal és ellentmondásokkal "de jó egyedül, nem kell senkiről gondoskodni- de rossz egyedül". Egyedül a szüleimtől nem hallottam soha egyetlen egy panaszszót sem, nálunk ez nem volt szokás.

2023. márc. 10. 08:47
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Nagyanyám csak másokról beszél.

Szomszéd pista mennyi kólát iszik, marika mit főzött vasárnap. Néha betol egy migránsozást, lazításnak. 90 éve masokról beszél, ennyit tud a világról. Szerencséje volt, hogy az előző rendszerben született, ezzel a személyiséggel és tudással ma éhenhalna.

2023. márc. 10. 08:52
 9/16 Metionin ***** válasza:
93%
Igen, anyám a főzésről meg az időjárásról vagy elmondja, mi volt a tévében, mivel nekünk nincs és nyilván akkor mi semmit nem tudunk a világról. Apám évente kb. 3x beszél velem és akkor is arról, hogy a horgászhelyén milyen a víz meg hogy kapnak a halak és ennyi. Sosem volt semmiközös bennünk egyik szülőmmel sem, tkp. iskolás korom óta nem tudok velük miről beszélgetni.
2023. márc. 10. 11:32
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Ti miről beszéltek?
2023. márc. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!