Miért nem örül édesanyám, ha átveszem a házimunkát és segítek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 21:20
1/12 anonim válasza:
Mert a mártírszerep az élete része.
Igazából nem akar változást, csak szeret panaszkodni.
2/12 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Anyám élettársa panaszkodik, hogy pl. a porszívózást neki kell végeznie, de ha megcsinálom akár én, akár megcsinálja Anyu, az úgy garantáltan nem jó neki, ahogy MI megcsináljuk. Ez lehet, amit 1. mond.
3/12 anonim válasza:
Ennyiből? Bármiért. Attól hogy mártírkodik, addig hogy pocsékul csinálod, vagy előadod a hattyú halálát ha megcsinálsz valamit bármi lehet. Talán egy egymondatos kérdés helyett kérdezd meg az érintettet.
4/12 anonim válasza:
Lehet nem úgy csinálod a dolgokat ahogy kellene vagy ahogyan ő csinálja és az nem jó neki
5/12 anonim válasza:
Lehet így meg nincs mit csinálnia.
6/12 anonim válasza:
Ennyi infobol 🤷 lehet nemugy csinalod ahogy o akarja, vagy ugy van vele h megad minden lehetoseget a tanulasra. Ne rajta muljon ha ebszod
7/12 anonim válasza:
Mert vszeg mártírtípus, épp mint a 4-eske.
Aztán meg persze megy a sápítozás hogy jaj, mindent nekem kell, mert ti semmit nem csináltok.
Hát, nem is, mert tök feleslegesen bszom el a délelőttömet, hogy kitakarítsam a házat, ha délután újracsinálja, mert "nem jó". :D
8/12 anonim válasza:
És ezt kemény egy mondatból leszűrted, ugye...
10/12 anonim válasza:
Nekem sem csinálja jól a lányom, de nem veszem el a kedvèt tőle, ha már csinálni akarja. Így fogja megtanulni jól csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!