Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám hogy lehet ennyire otromba?

Anyám hogy lehet ennyire otromba?

Figyelt kérdés

Röviden tömören nagyjából egy hónapja életmódváltásba kezdtem. Ez egyelőre annyit takar, hogy sokkal kevesebbet eszek, naponta csak háromszor, és semmi édesség, semmi nass. Nemrég a gyógyszernek köszönhetően a tsh-m is helyreállt, és tényleg mennek le rólam a kilók. Azóta valamicskével magabiztossabb vagyok, randira is hívtam valakit, ami néhány hete még elképzelhetetlen lett volna. Mert tudniillik, nekem nagyon alacsony az önbizalomszintem. És anyám azt a kicsit is szét tudja cincálni egy-egy keresetlen megjegyzésével. Tegnap hordónak nevezett, ma meg azzal jött, hogy fel vagyok-e puffadva, merthogy milyen nagy a hasam. Miért kell pont most szemétkednie? Úgy örültem neki, hogy végre fogyok, és jó úton haladok, de ezekkel úgy el tudja venni a kedvem.

A húgommal is állandóan összeveszett az ilyenek miatt.

2023. márc. 2. 23:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, anyukád nagy darab? Lehet neki sincs önbizalma, csak lusta tenni érte, ezért most téged látva, hogy ügyesen haladsz a célod felé, féltékeny lett, és ezért bánt. Tehát lényegében ez nem neked, a személyednek szól, ezek az ő démonjai.

Az már más kérdés, hogy anyaként hogyan képes arra, hogy a saját gyereke lelki világát tönkre tegye... erre inkább nem mondok semmit.

2023. márc. 3. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!