Anyám hogy lehet ennyire otromba?
Röviden tömören nagyjából egy hónapja életmódváltásba kezdtem. Ez egyelőre annyit takar, hogy sokkal kevesebbet eszek, naponta csak háromszor, és semmi édesség, semmi nass. Nemrég a gyógyszernek köszönhetően a tsh-m is helyreállt, és tényleg mennek le rólam a kilók. Azóta valamicskével magabiztossabb vagyok, randira is hívtam valakit, ami néhány hete még elképzelhetetlen lett volna. Mert tudniillik, nekem nagyon alacsony az önbizalomszintem. És anyám azt a kicsit is szét tudja cincálni egy-egy keresetlen megjegyzésével. Tegnap hordónak nevezett, ma meg azzal jött, hogy fel vagyok-e puffadva, merthogy milyen nagy a hasam. Miért kell pont most szemétkednie? Úgy örültem neki, hogy végre fogyok, és jó úton haladok, de ezekkel úgy el tudja venni a kedvem.
A húgommal is állandóan összeveszett az ilyenek miatt.
Kérdező, anyukád nagy darab? Lehet neki sincs önbizalma, csak lusta tenni érte, ezért most téged látva, hogy ügyesen haladsz a célod felé, féltékeny lett, és ezért bánt. Tehát lényegében ez nem neked, a személyednek szól, ezek az ő démonjai.
Az már más kérdés, hogy anyaként hogyan képes arra, hogy a saját gyereke lelki világát tönkre tegye... erre inkább nem mondok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!