Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám hogy lehet ennyire otromba?

Anyám hogy lehet ennyire otromba?

Figyelt kérdés

Röviden tömören nagyjából egy hónapja életmódváltásba kezdtem. Ez egyelőre annyit takar, hogy sokkal kevesebbet eszek, naponta csak háromszor, és semmi édesség, semmi nass. Nemrég a gyógyszernek köszönhetően a tsh-m is helyreállt, és tényleg mennek le rólam a kilók. Azóta valamicskével magabiztossabb vagyok, randira is hívtam valakit, ami néhány hete még elképzelhetetlen lett volna. Mert tudniillik, nekem nagyon alacsony az önbizalomszintem. És anyám azt a kicsit is szét tudja cincálni egy-egy keresetlen megjegyzésével. Tegnap hordónak nevezett, ma meg azzal jött, hogy fel vagyok-e puffadva, merthogy milyen nagy a hasam. Miért kell pont most szemétkednie? Úgy örültem neki, hogy végre fogyok, és jó úton haladok, de ezekkel úgy el tudja venni a kedvem.

A húgommal is állandóan összeveszett az ilyenek miatt.

2023. márc. 2. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Az okát azt itt senki nem fogja tudni, azt csak anyukád tudja miért ilyen érzéketlen a gyerekeivel.

Na de, legyen szülő, barát, vagy barátnő aki tahó, az tahó.

Teljesen oké hogy rosszul esik, de felesleges ezen rágódni.

Csak menj az úton ami magadnak terveztél, és meg lesz a gyümölcse.

2023. márc. 2. 23:32
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Mennyi idős vagy? Komolyan elég gyerekes erre felülni, meg foglalkozni vele.
2023. márc. 2. 23:57
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Az oldalt csak 16 éven felüliek használhatják. Addigra ki kéne alakulnia, hogy nem a külvilágon múlik az önértékelésed.
2023. márc. 3. 00:29
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Egy honap alatt tobb kilot fogytal?
2023. márc. 3. 00:51
 5/11 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen anyuci mellett nem csoda, ha nincs rendben a fejedben, hogy melyik vélemény a fontos, melyik a kukába való. Egyszerűbb lesz ha önmagadat biztatod és elkezdesz olyan kapcsolatokat keresni, ahol téged elfogadnak. Anyuka csak kiskorunkban mindenható, utána már csak átlagember, rosszabb esetben csak egy keserű, tehetetlen bántalmazó. Ameddig hagyod.
2023. márc. 3. 03:54
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
#3 Nem kérnek személyi igazolványt a regisztrációnál, úgyhogy feleslegesen hivatkozol a 16 éves korhatárra minden kérdés alatt.
2023. márc. 3. 05:09
 7/11 NTBS ***** válasza:
70%
Sajnos ő ilyen ember. Költözés, ha lehet.
2023. márc. 3. 05:49
 8/11 mantis religiosa ***** válasza:
7%
Csak a nadrágszíjnak higgy, az nem hazudik soha! Mindenki mást sz@rj le!
2023. márc. 3. 06:53
 9/11 anonim ***** válasza:
11%
Sok mimózalelkű... Dagadt vagy? Igen, az. Nem hazudott.
2023. márc. 3. 07:35
 10/11 anonim ***** válasza:
15%
4, naná. Azért nagy a hasa, mert nem eszik, nulla fehérje. A kevesebbet gondolom azt takarja, hogy nem annyi a vajas kenyér, meg a krumplis tészta, mint korábban. Nyilván semmit nem mozog, írta volna. Több kilót csak éhezéssel lehet fogyni mozgás nélkül.
2023. márc. 3. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!