Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülői bodyshaming ellen van...

Szülői bodyshaming ellen van gyógyír?

Figyelt kérdés

2023. febr. 28. 23:06
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
17%

"27 ember előttem ugyanezt tette"

Nem, 27 ember közül egy sem írta azt, hogy

"Nem is értem, hogy miért érzik sokan a szükséget arra, hogy mások súlyával/túlsúlyával foglalkozzanak, amikor az tisztán láthatóan az ő életüket nem befolyásolja semmilyen szinten",

csak te.

"és senkinek nem tettél fel ilyen kérdést"

Mert ők amellett, hogy mások súlyával foglalkoztak, legalább nem kérdőjelezték meg azt, hogy mi értelme van mások súlyával foglalkozni.

"elsősorban nem azzal van a bajod, hogy foglalkoznék akárkinek is a súlyával"

Így van. Inkább azt nem értem, hogy miért nem érted, hogy vajon miért foglalkoznak mások mások súlyával, amikor te magad is azt teszed.

"hanem az álláspontommal"

Nem (is tudom, hogy mi az álláspontod... csak azt tudom, hogy még mindig mások súlyával foglalkozol, miközben szerinted ennek semmi értelme...).

2023. márc. 6. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!