Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyámmal,...

Hogy értessem meg anyámmal, hogy NE hordja a ruháimat, pláne a fehérneműimet NE? Van erre valami megoldás, addig, amíg nem megoldható a teljes költözés?

Figyelt kérdés

Már akkor azt csinálta, amikor még csak otthon laktam, de ez még mindig tart (jelenleg a tanulmányaim miatt 2-3 hetente járok haza).

Olyanokat csinál, hogy mivel nem tetszik neki az én öltözködési stílusom, mindig vesz nekem olyan ruhákat, amiket magamnak nem választanék feltétlenül, és fokozatosan, amikor mosáskor tereget, megszárad, leszedi és így random egy időre elrakja valahová, aztán elkezdi ő hordani, holott amíg én hordtam lehordta minden gusztustalan fhosnak("csúnya", "nem divat", "még neki is öreges lenne"). Ha meg szóvá teszem, akkor mártírkodik egy sort, hogy ő csak nekem vesz ruhákat (fene nem kérte, alapból indokolatlan sok cuccom van), neki meg nincs mit hordania, ami meg egyszerűen igaz, csak a legtöbb cuccát elő nem szedi a szekrényből, és ugyanazt az x darab cuccot hordja mindig, ezeket el se rakja, csak ledobja valami székre, meg néha ezekhez hozzácsapja, amit kifogásolt rajtam. De jó, oké, ez még elmegy egynek, beleférhet, de azért van, ami már túlzás.

Mostanában azt vettem észre, hogy a fehérneműimet is hordja, de ezt letagadja. És itt nem arról van szó, hogy a tök egyforma zokni/melltartó egy-két alkalommal elkeveredik, és véletlenül felvette. Hanem, hogy ott van a fiókomban a bugyi/melltartó és onnan szedi ki. Nem tudom ki mit gondol erről, de szerintem ez már gusztustalan. Én már amikor gyanús lett, néhány cuccomba belehímeztem egy pár milliméteres pontot, hogy biztos legyek benne, és tényleg. Otthon hagyok valamit, úgy, hogy az nem szennyes, a fiókomban van, majd amikor hazamegyek, rakom be a mosást, látom, hogy ott van a szennyesbe, és tudom, hogy nem kéne ott lennie, ha én három hete nem voltam otthon és én akkor raktam el a fiókomba. Ezt a sportmelltartókkal úgy játssza el, hogy előadja nekem, hogy elszakadt, kidobta, aztán hopp, ott a szennyesbe a kis jelölésemmel megjelölt darab, amit hetek óta nem láttam. A bugyikkal (csak a legbasicebb, normál fazonnál egyébként, tehát nem valami szexi izéről beszélünk) meg úgy csinálja, hogy aztán visszarakja a fiókomba mosás után. Lehet, hogy úgy hordtam valamelyik bugyiaimat, hogy az már volt anyámon, és fúj. Alapból én egy nap után teszem is a szennyesbe fürdés után, ő meg szintén fürdés után teszi szennyesbe a fehérneműit, csak ő akkor fürdik, ha hajat mos, tehát heti egyszer, vagy ha valami koszosat csinált. A hideg futkos a hátamon a helyzettől.

És ezzel nem tudom mit kezdjek. Ha veszek neki valamit, akkor átpakolja hozzám, hogy neki nem kell, van neki elég. Vagy sportmelltartóknál speciel azt mondja, hogy ő olyat nem hord, mert nem nőies....

Valami tipp, amíg nem megoldható, hogy normálisan elköltözzek?

2023. febr. 25. 12:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem normális, amit Anyukád csinál. Ha tudod, akkor zárd be a szobád ajtaját, vagy csak 1-2 fehérneműt tarts otthon, és azokat is olyan helyre tedd, ahol Anyud lehetőleg nem találja meg.
2023. febr. 25. 12:45
 12/29 anonim ***** válasza:
86%

Ezen kivul, amit leirtak, nincs mas tipp. En se latom akadalyat annyira, miert nem tudsz mosni magadra, azt a szobadban kiteregetni egy szariton, es az ajtot zarni, akkor is, ha otthon vagy, akkor is, ha nem.

Ha ez neked egy megugorhatatlan dolog, akkor sajnos ennyi, nincs mit tenni.

Undorito egyebkent amit anyad csinal. En ezt fel se tudom fogni.

2023. febr. 25. 13:01
 13/29 anonim ***** válasza:
91%

Vááárj, 2-3 hetente jársz haza, akkor mit keresnek otthon a bugyijaid? Legyenek nálad a bugyijaid koliban, amikor meg hazamész hetvégére, vigyél magaddal kolibol 2 dbot.

Otthon mosol, vagy mi a péló?

2023. febr. 25. 13:25
 14/29 anonim ***** válasza:
78%

Elmagyarázná valaki, hogy hogy is van ez?

"...mindig vesz nekem olyan ruhákat, amiket magamnak nem választanék feltétlenül, és fokozatosan, amikor mosáskor tereget, megszárad, leszedi és így random egy időre elrakja valahová, aztán elkezdi ő hordani, holott amíg én hordtam lehordta minden gusztustalan fhosnak("csúnya", "nem divat", "még neki is öreges lenne")."

1)

Az anyja vesz olyan ruhákat, amik a Kérdezőnek nem tetszenek, de...

2)

Az anyja lehordja utána a saját maga által vásárolt cuccokat "mindenféle gusztustalan fhosnak("csúnya", "nem divat", "még neki is öreges lenne")."

3)

Ennek ellenére az anyja elkezdi hordani...

4)

A Kérdező nehezményezi, hogy a neki nem tetsző ruhákat az anyja visszaveszi...

Itt álltam meg az olvasásban, mert fáradt vagyok a katyvaszokhoz.

2023. febr. 25. 13:51
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy oldanám meg, hogy vagy magammal viszem az összes bugyimat, vagy veszek/szerzek valahonnan egy zárható bőröndök, fiókot, szekrényt, akármit amit lehet zárni.
2023. febr. 25. 13:52
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan jön az, hogy nem zárható a szobám. Annyit írtam, hogy ha anyám úgy pakol, hogy még alszom, azt nem veszem észre, és hogy miért nem. Zárható az ajtóm, de én nem zárom be, ha bent vagyok és alszom. Ha kigyulladna valami (volt már rá példa régebben, hogy a konyhába valami elektromos cucc elkezdett égni, a szobám meg telibe a konyha közelében van), akkor azért jó, ha nem a zárral kell szenvedni. Ha meg nem vagyok otthon, akkor hiába zárom be, ha nincs belül a kulcs, akkor simán kinyitja. Vagy ha mégsem, akkor megy a hiszti, hogy mi az, hogy az ő háza, oszt ki van zárva onnan, stb.

Meg oké, addig van ideiglenes megoldás, amíg bent vagyok a koliban. De nyáron nem vagyok bent, mert nincs erre lehetőség, akkor hazamegyek. Olyankor mizu, erre senki nem írt okosat?

#14 (Remélhetőleg direkt) félre érted. Ha meg nem vagy képes véigigolvasni, akkor nem tudom mi a bánatnak kell írni bármit is, ez így teljesen irreleváns, és hülyeség. Komolyan, bannolni kéne az összas olyan idiótát, aki odaírja egy kérdés alá, hogy brüüüüüüüüü nem olvastaaaam. Bruh, akkor ne szólj hozzá.

Anyám azokat a ruháimat lehordja csúnyának, amiket magamnak választottam. Vesz nekem olyanokat, amik nekem nem feltétlenül hordanék túl sűrűn, ezért én magamnak biztos nem veszem meg. Kimosom a cuccaimat, amiket magamnak választottam, anyám hamarabb leszedi a szárítóról, néhány cuccot eldug előlem, majd x idő múlva hordja.

2023. febr. 25. 14:12
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
Ok, vegyél egy lakatot a szekrényedre. Szívesen.
2023. febr. 25. 14:14
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
Vegyél egy összecsukható szárítót a szobádba, arra teregess. A szobádat pedig éjszakára is zárd be, amikor ott alszol.
2023. febr. 25. 14:36
 19/29 anonim ***** válasza:
96%

Fujj ez tényleg gusztustalan. Vegyél zárható bőröndöt.

Itt körül tudsz nézni:

[link]

Vagy amit még megtehetsz hogy egy csengőt raksz a szobád ajtajára ami cseneget ha anyukád kinyitja.

Vagy zárd be az ajtót és teregess a szobádba.

2023. febr. 25. 14:36
 20/29 anonim ***** válasza:
93%
De nem tudom mit vársz. Ennél többet mi se tudunk írni. Ezt nem lehet varázsütésre megoldani. Sőt szerintem sehogy. Amiket írtunk csak azokat tudod csinálni. Addig el kell viseled és az év 9 hónapjában a koliban tartani a fehérneműket.
2023. febr. 25. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!