Hogyan lehet kijátszani a Family Linket? (2023)
#9 A kérdés az, hogy mennyire reális az, amit a szülők szerint nem lehetne.
Az én anyám szerint például nem tehetek olyat 20 évesen, hogy csütörtökön este elmegyek egy kocsmába a barátaimmal, úgy, hogy pénteken nincs órám, magamat tartom el főképp, és amúgy egyetemikoliban lakom, tehát még nem is zavarnám őt a késői érkezésemmel. Szerintem csak azért nincs family link, se egyéb ilyen jobb-lenne-ha betiltanák agybeteg szülőknek kitalált beteges kontroll app a telefonomon(amit 15 éves korom óta használok, mert még jó, tehát rá lehetett volna rakni anno, mert kiskorú voltam), mert nem ért hozzá, nem tud a létezéséről. Egyszerűen nem hiszem, hogy azok a szülők, akik ezt rárakják a telefonra, nem kontrollmániások, és idővel arra jutnak maguktól, hogy hát mostmár nem kell.
Ha meg csak a gyerek hollétét akarja figyelni, arra elég egy Snapchat, és még jófej szülőnek is tűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!