Pofátlanság lenne kérni a szüleimtől egy új iPhone-t?
Biztos azért kell neki, mert cikizik az iskolában, vagy a haverok előtt akar villogni vele. Mégis mi másra kéne neki egy komoly képességű készülék?
Utolsó!
Például azért, mert profi fényképeket, videókat szeretne készíteni vele. Vagy azért, mert tudományos cikkeket készít, amelyekhez töméntelen publicisztikát, tudományos irodalmat kell letöltenie. Ezt egy hétköznapi telefonnal aligha tudná elvégezni.
Minek neked IPhone 13 (Mini) ?
Úgy sem használod ki meg az 10%-at sem, amit egy ilyen telefon nyújt.
iPhone 14 PRO-m van( 570 ezer Ft) nekem azért kell, mert nagyon sokat hívnak, jó az akku Idő, munka szempontjabol a kepeket is jó minőségben kell készítenem, ez a telefon mindent megad, amire szükségem van, így nekem megéri az 570 ezret.
Ami a 13-at illeti (13 minre is ugyanez igaz szinte, egyedül akku időben kevesebb) nagyon jó telefon, paromnak ilyen van, de úgy sem használod ki 17 evesen, akkor meg tényleg minek?
Én tényleg jól keresek, de a 13 Mini ára jól írtak h kb egy havi fizetés.. tudod te h mennyit kell dolgozni ezért a pénzért? Csak azért h te vagánykodjál?
Popsidat felemeled és elmesz dolgozni nyáron. Meg suli mellett! Nem értek egyet azzal h 17 evesen nem lehet ennyit keresni, cégem van , éttermeit, rengeteg egyetemista meg 16 felett már dolgoznak nálam , pultba stb kis tulorakkal, hetvegekkel 2 hónap alatt megvan + meg marad is pénzed ha végig dokgozod a julius, augusztust vagy suli melletti hetvegeket. Segítsenek a szülők persze, de ne rakjad alad, nem tudom mennyi most a 13 Mini, de kb 280-at kéréssel meg és kérd meg őket (ha megtehetik) h a többit pótolják ki ez olyan mintha 100-120-150 ezerért vettek vna telefont neked!
Így azért baratibb, nem mellesleg az oled kijelző nagyon kényes , szóval ha kis bamba vagy és elejted 200 ezer Ft a cseréje! Tényleg nem értem, higy egy gimis lánynak minek iPhone 13?!
Pontozzatok le de szerintem emeld fel a popsit és menjel dolgozni.
33! (#35 vagyok)
17 évesen “profi fényképeket”? Erre meg az IPhone 14 PRO-m sőt a piacon levő egyik telefon sem képes, hanem csak is kizárólag a komoly fényképezőgép. Azt meg azért nem pótolja. Hiába a filmszeru mód, jopofa, jól mukodik, de a szovtver néhol ejt hibákat, de ezt ilyen balekok, mint te, akik laikusok nem értenek hozza. Az iPhone egy külön okoszisztéma. Valószínűleg a kérdező ha általad emliett “munkakat” is végezne azt is könnyebb lenne androidos telefonról csinálni, mert a tanarok sem ipadokrol meg macelrol küldik a beadandókat, meg a házi munkákat, szóval lehetnek kompatibilatasi problémák. Android ilyen szempontból is előnyösebb! Szóval akkor meg plane, hogy androidot vegyen.
Ha pedig csak igényesebb instat szertne, akkor tudná, hogy igen drágák ezek a dolgok és már régen megdolgozott volna érte , nem ezen gondolodna, hogy hogyan húzza le a szuleit. :D
Magam ellen beszélek, mert mint emlitettem iPhone 14 PRO-m van, de tényleg csak annak éri meg, akinkihasználja. A kérdező 17 évesen erre keptelen.
33: Profi fényképeket profi fényképezőgéppel szokás....
Letölteni meg bármiylen telefonon le tud, ahogy böngészni, megnyitni dolgoakt is.
39-es!
Elküldenéd a telefon linkjét? (Kérdező vagyok, elfelejtettem a régi profilom jelszavát, azért nem azzal írok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!