Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire hamar jön a reakció,...

Mennyire hamar jön a reakció, ha rájössz ?

Figyelt kérdés

Ha rájössz , hogy eddigi eleted során senki nem szeretett igazan, a tulajdon anyád sem. Szeretett, de nem jól es nem eléggé.

Meg tartod a kapcsolatot veluk, mert egyedül teljesen nehez lenne lelkileg a világban, vagy azt teszed amit en, hogy külföldön maradsz?

2023. febr. 18. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Én elmennék pszichológushoz, hogy feldolgozzam ezeket az érzéseket.
2023. febr. 18. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Miben nyilvánult ez meg?

× válasz: Több tényezős, ha lehuznak anyagilag és pszichésen, maradj ott.

Ha hazajossz, akkor is lesz még sok honfitàrsunk akit tàrsasàgodnak elfogadhatsz helyettük és a csalàdod lesznek a családod helyett...

Saját tapasztalat, hogy szerintem nincs undoritobb mint amikor a szülő hazudik a saját gyermekènek és érzelmileg zsarolja.

2023. febr. 18. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
És te ki szeretsz jól és igazán?
2023. febr. 18. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

3-as, ez hogy jön ide?

Nyilván a kérdező anyja vállalt gyereket, és nem a gyerek vállalt szülőt.

2023. febr. 18. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Max rombolni lehetne egy amugy se jo helyzeten annak mi értelme volna?
2023. febr. 18. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
4-es buta. Nem minden embert gyereket lehet szeretni. Az kölcsönösen kell , hogy történjen.
2023. febr. 18. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
81%

4

3 vagyok.

Hol írtam én az anyjáról? Általánossságban írtam, ahogy a kérdező is. (az anyja csak egy mellékszáll, hogy ő SEM. tehát mások sem. Innen jön a kérdés, hogy a kérdező szeret-e valakit igazán és jól, vagy elvárja, hogy őt szeressék.

2023. febr. 18. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!