Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám teljesen kiakadt rám ?

Anyám teljesen kiakadt rám ?

Figyelt kérdés

Sziasztok nem szokásom kiírni gyakori kérdésekre , de most nagyon rosszul értem magam!

30 éves nő vagyok kint elek külföldön már 2 éve ( Hollandia)

Anyukámmal nem mindig volt jó a viszonyom sőt…

Az utóbbi időben elég sokat beszélget velem, nagyon erőltette hogy kérdezzem meg , hogy bejöhet e ide a párja hozzam dolgozni, mert jobb a fizetés!

Persze mondom segítek megkérdezem !

Nyalta seggemet rendesen!

Megkérdeztem a munkahelyen es sajnos nincsen felvétel :(

Én ezt elmondtam anyámnak azóta tiszta bunkó velem :(

Elhordott engem mindennek!

Mondtam, hogy máshol másik országba ugyanebbe a szakmába lenne hely, persze oda enis kellenek, mert kell sajnos ide az iskola/ protekció és a nyelvtudás is !

Minden percbe írogatnak hat köszi kedves vagy! Akkor nem így számoltak volna :(

De én nem ígértem meg100%-ra :(

Azóta anyám nem is keres, felhívtam , hogy sajnálom de nem én vagyok a főnök .

Anyám azóta puffog rám meg elhordott engem minden rossznak :(

Szerintetek??:/

2023. febr. 16. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Mindig akkor derül ki, milyen ember a másik, amikor nemet mondunk neki.
2023. febr. 17. 05:22
 12/17 NTBS ***** válasza:
87%
Ne tartsd vele a kapcsolatot. Csak mérgez téged.
2023. febr. 17. 05:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok ember jellemét akkor érted meg igazán, ha már nem bír belőled hasznot húzni. Sajnálom, hogy ő - jelenleg - pont az anyád.

Lépj túl rajta - tudom, nem könnyű -, ez most nem rólad, hanem róla szól.

2023. febr. 17. 07:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja otthon mit beszélt össze anyád közvetítőként. Szerintem is ő már fixre vette a dolgot, meg hát ha melléd be tudta volna nyomni a párját a következő ő lett volna, hiszen minek maradna itthon, ha a lánya is meg a párja is kint van. Lehet ő ezt jól kitalálta, csak arra nem számított, hogy falakba ütközik. Viszont emiatt a viselkedése, hogy ellenséges lett az az ő szegénységi bizonyítványa. Most egy darabig jegelném a kapcsolatot, majd keres ha akar valamit. Ne vedd magadra, amiket mond.
2023. febr. 17. 07:42
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is azt mondhatta a párjának, hogy te elintézed, most pedig magyarázkodhat a párjának és rajtad vezeti le a bosszúságát.

Ha nem vagytok jóban, akkor jobb is, hogy így alakult. Pár hónap és mindketten nálad lettek volna.

Anyádat ignoráld, amennyire tudod, majd lehiggad.

2023. febr. 17. 07:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszem ágában nem lett volna megkérdezni. Ha dolgozni akar, szépen interjúzik a cégnél, nem nálam puncsolja be magát, mert ha lusta dög, na, akkor az én fejem is rendesen ég aztán.
2023. febr. 17. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, nem érdemes vele foglalkozni ha egyszer ilyen.
2023. febr. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!