Anyám teljesen kiakadt rám ?
Sziasztok nem szokásom kiírni gyakori kérdésekre , de most nagyon rosszul értem magam!
30 éves nő vagyok kint elek külföldön már 2 éve ( Hollandia)
Anyukámmal nem mindig volt jó a viszonyom sőt…
Az utóbbi időben elég sokat beszélget velem, nagyon erőltette hogy kérdezzem meg , hogy bejöhet e ide a párja hozzam dolgozni, mert jobb a fizetés!
Persze mondom segítek megkérdezem !
Nyalta seggemet rendesen!
Megkérdeztem a munkahelyen es sajnos nincsen felvétel :(
Én ezt elmondtam anyámnak azóta tiszta bunkó velem :(
Elhordott engem mindennek!
Mondtam, hogy máshol másik országba ugyanebbe a szakmába lenne hely, persze oda enis kellenek, mert kell sajnos ide az iskola/ protekció és a nyelvtudás is !
Minden percbe írogatnak hat köszi kedves vagy! Akkor nem így számoltak volna :(
De én nem ígértem meg100%-ra :(
Azóta anyám nem is keres, felhívtam , hogy sajnálom de nem én vagyok a főnök .
Anyám azóta puffog rám meg elhordott engem minden rossznak :(
Szerintetek??:/
Ne foglalkozz vele! Majd rájön. Te megtettél mindent, de ha ilyen gyerekesen viselkedik ő problémája.
Nekem is nyilván rosszul esne de nem foglalkoznék vele, nem keresném, hagynám hogy rájöjjön.
Szerintem anyukád eléggé önző, az biztos én elmondanám neki, hogy egy érdekembernek tartom.
Örülnie kellene, hogy egyáltalán megpróbáltad.
Kérdező: lehet a saját csapdájába esett, mert 100%-ra ígérte hogy "majd a gyerekem meg tudja oldani, biztos, csak szólnom kell neki" és a rossz érzései miatt hibáztat esetleg.
Nem biztos hogy így van, ismeretlenül nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!