Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a rossz vagy anyám...

Én vagyok a rossz vagy anyám manipulál ?

Figyelt kérdés

Röviden arról van szó, hogy a párommal külföldön dolgozunk és kb 2-3 havonta haza jövünk, amikor a mi családi házunkban vagyunk mivel még nincs sajátunk.

Ilyenkor anyukám is hazajön(legtöbbször az élettársánál van) hogy velünk legyen.

Most nagyon sok teendőnk volt, a nyáron lesz az esküvőnk és el szerettünk volna mindent intèzni, leszervezni.

Anyumat is vittem magammal ruhát venni, meghívót rendelni, sütiket kóstolni, hogy ne érezze rosszul magát…és sértődès lett volna ha nem teszem.

Szóval minden nap rohantunk valahova, és jövőhèten már utazunk vissza, ezért kèt napos wellnesst terveztünk a pàrommal. Amikor ezt meghallotta anyám, kitalálta hogy amikor megyünk elvisszük őt is az élettàrsához( a hoteltől 80 km-re lakik). Ez nekünk 2 órás plusz autókátást jelent, ott is eltelik egy óra mert ugye köszönni a családnak, beszélni stb, szóval dèlutàn érnénk a hotelhez, másnap délután meg màr hazafele… közöltem, hogy nem fogunk menni, nem visszük el, erre ő vérig sértődött. Mert èn annyira rossz vagyok, ennyire sem vagyok képes… nem látogatom meg a mostohaapám(talàlkoztunk, amikor haza jöttünk és áprilisban jövünk, màr a meghívókat osztogatni)

Nekünk most se erre szánt időnk, se energiánk nem volt, de anyám most nem beszél velem.

Mit gondoltok, tényleg rossz vagyok emiatt vagy simán csak érzelmileg manipulál? Egyébként nagyon sokszor megtörtént, hogy kitalált valamit és ha nem úgy tettem haragudott ès hisztizett… most is elérte, hogy stresszesen induljak útnak.

2023. febr. 16. 08:42
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Már az sem világos, hogy anyád élettársa miért lenne a mostohaapád.
2023. febr. 16. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Oh, te szegény. Tehát haza jársz 2-3 havonta a pároddal anyad házába, ahol ugye ingyen laksz, a segítségét kéred mindenben de nem tudsz miatta 2 órát autokazni.
2023. febr. 16. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

"Már az sem világos, hogy anyád élettársa miért lenne a mostohaapád."

Mert lehet hogy másfél éves korától nevelte a kérdezőt

2023. febr. 16. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Reggel elindultok korán, délelőtt röviden lepacsiztok anyud párjánál és mentek tovább.

A szobát úgyis csak ebéd után lehet elfoglalni általában.

2023. febr. 16. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én anyukámat - sajnos nem él már és nem élt már tavaly sem, amikor az esküvőnket szerveztük - már tortát kóstolni meg meghívót csináltatni se húztam volna magunkkal, nehogy szegényem megsértődjön. Mivel ő se nem a menyasszony, se nem a vőlegény, akiknek kettejüknek ehhez közük van. Jó hogy a szomszéd Julika néni nem akar részt venni. Nézzen tv-t vagy olvasson amíg mi elintézzük ezeket.

Amúgy egyetértek a 4-essel: kora reggel induljatok, a szobát 2 előtt úgyse lehet elfoglalni.

2023. febr. 16. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
27%
Most ha ugy se ott laktok akkor mégis minek foglalkzoni vele?
2023. febr. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!