Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Maradjak lakni egyedül egy...

Maradjak lakni egyedül egy állandó zsörtölődő 79 éves hisztis apával? 42/N

Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 11:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
34%
De miért laksz még vele? Miert nem költöztél meg el?
2023. febr. 14. 13:49
 32/39 anonim ***** válasza:
86%
Nem mész oda és kész, akkor nem tud elnyomni. Ha hív nem veszed fel. Meglepődsz majd milyen jól elboldogul udvari bolond nélkül is . Ha nem tetszik neki vagy elfekvőbe vonul vagy megdöglik magának.
2023. febr. 14. 13:53
 33/39 A kérdező kommentje:

Ez így van.

Pár év.

SAJNOS

DE NEM AZ A PROBLÉMA, HOGY FOGLALKOZNI KELL VELE, MERT MINDIG IS EZT CSINÁLTAM!

Hanem az, hogy nagyon nagyon hisztis, meg rámtelepszik.

Csak ez a gond.

De én mindig tűrök, s hallgatok.

Mert azt mondta gyerekkoromtól kezdve, köteles vagyok, s nő vagyok.

A másik dolog, meg igen, szomorú.

De sokan tudják sztem milyen mérgező szülő mellett.

Én tudom!

Mindegy.

Köszönöm szépen mindenkinek!

2023. febr. 14. 14:03
 34/39 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy köteles. Mert ilyen hülye vagy, azért teheti ezt meg veled.
2023. febr. 14. 14:24
 35/39 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert nő vagy,attól még NEM VAGY KÖTELES.Többet is mondanék,de inkább mégsem ...
2023. febr. 14. 14:34
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgök: ne tűrj! Ehhez nem kell a gyakori, hogy eldöntsd, hogy nem csinálod, amit nem akarsz csinálni! Ha azt mondjuk, hogy csinálnod kell, akkor csinálod? Kik vagyunk mi neked, a szüleid?
2023. febr. 14. 17:24
 37/39 anonim ***** válasza:
67%
Nem Magyarországon éltek, igaz?
2023. febr. 14. 17:25
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a miért vagy még ott 40 évesen dumát. Én nem még vagyok ott hanem vissza kellet költöznöm... Elváltam, utána évekig albérletben laktam, amit a mai árak mellet nem tudtam már fenntartani, haza kelet költöznöm Anyámhoz. Na velem ő csinálja ugyanezt. Igen, járok dolgozni, de otthon/hétvégén 1 perc nyugtom nincs. Párkapcsolati is nagyjából esélytelen így, egyrészt a korom, másrész Anyám miatt. Nincs senkije rajtam kívül (nincs testvérem, neki sincs, a férje-aki nem az apám volt-5 éve meghalt, nekem sincs gyerekem).

41/N

2023. febr. 15. 09:41
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szerencsés aki mérgező szülő mellett tud családot alalapítani. A legtöbb ilyen szülő már csírjában elfojtja/szétbarmolja a viselkedésével a párkapcsolatokat.
2023. febr. 15. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!