Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha az új ofőmnel...

Az normális ha az új ofőmnel többet beszélek mint anyummal?

Figyelt kérdés
Úgy érzem többet mondok neki mint anyumnak többet beszélgetünk és az unokatesómat és engem el is hívott magához mert a fia egyidős velünk de csak az uncsitesóm hülyült vele és az ofőmmel beszélgettem.
2023. febr. 12. 20:35
 1/6 020310192051759397 ***** válasza:
93%
Igen én is pont úgyan így vagyok. Többet beszélek ofőmmel mint anyámmal. Az ofőm sokkal több dolgot tud rólam mint anyám
2023. febr. 12. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Ha rossz a kapcsolatod anyáddal, normális, persze. Ha az ofőddel közvetlen túlságosan is a kapcsolatod, az már viszont baj.
2023. febr. 12. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Aztán csak óvatosan, mert tanárban is van aki gyerekre vadászik, és úgy kezdi hogy a bizalmába férkőzik...
2023. febr. 12. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgyhogy csak kezeld fenntartással a helyzetet. Mert miért is kéne a tanárnak a lakására felhívni a diákját?
2023. febr. 12. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Normális esetben nem lenne az hiszen aki szerető családban nőtt fel az beszélget az anyjával viszont nálad ez ezek szerint nem így van legalábbis a beszélgetés része.Ameddig csak beszélgetni akar és semmi többet addig oké a dolog.
2023. febr. 12. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
16%
Különösebb baj nicns vele.
2023. febr. 13. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!