Anyukámmal mi történt?
Anyukád elfáradt lelkileg.
Próbálj vele többet beszélgetni, foglalkozni. Hívd közös programokra, kérdezd meg miben tudsz segíteni.
Korábban érdeklődött? Vidámabb volt? Apukáddal milyen a viszony?
Nem, nem jó neki így, 2-es!
Anya vagyok -és kb így vagyok ahogy írod.. hirtelen végiggondoltam hogy vajon nem valamelyik gyerekem írta ezt..-nem hiszem- de legalább válaszolhatok, mint érintett. Kimerült és fáradt vagyok. Nincs nagyon semmi amiből feltöltődhetnék, túl sok a mentális teher is.
Rajtam- a gyerekem úgy "segíthetne" : - vállal a házimunkából, megoszthatok vele feladatokat, beszélgetünk, együtt készítünk ételt, filmet nézünk..
-de egyébként a többi kommentelő is írta.. a tavasz, majd a kirándulások jobb lesz.
Esetleg javasolhatsz valami testmozgást, edzést, sétát neki.
Mondjuk én sem csinálok több mindent.
Ellátom a háztartást, mosok, főzök, enyém minden ügyintézni való, rohangálni a csomagokért, csomagokkal, etc. etc.
Szeretem csinálni, de sokszor egész délelőtt le sem ülök, és utána örülök, amiért pl végre írhatok, vagy hallgathatok zenét, etc.
Lehet, hogy csak kimerült a munkában. És nincs már semmire energiája.
Így ereszt le kicsit. Próbálj neki segíteni a házimunkában. Vállalj át kicsit a feladatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!