Miért ilyenek velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok 16éves lány vagyok és ma itthon voltam, az egész házat ki takaritottam kivéve egy szobát nem mivel nem volt időm.. És azért veszekedtek velem hogy egy gyufa szálat nem rakok arrébb. Holott mostam és takaritottam is kivéve azt az egy szobát. Miért ilyenek velem?2023. febr. 9. 20:38
1/9 anonim válasza:
Mert fusztráltak, feszültek, idegesek, utálják a munkahelyüket, kevés a pénz, stresszelnek, gondjaik vannak és mindezt rajtad vezetik le, mert máson nem tudják.
"Népbetegség" sajnos.
2/9 anonim válasza:
Nagyon rendes volt tőled, hogy kitakarítottad a házat, szerintem nem kellett volna rádkiabálni.
3/9 anonim válasza:
Biztos frusztráltak nem a te hibád.Nagyon rendes vagy hogy kitakarítottad a házat.
4/9 anonim válasza:
Sajnos sok szülő a gyereken vezeti le a stresszt és a felgyülemlett feszültséget.Ez is tipikus példa volt rá.Én megmondtam volna neki,hogy akkor legközelebb még rendet se rakok sőt káoszt is csinálok.Inkább örültek volna,hogy ilyen rendes vagy.Ilyenkor örülök,hogy normális közegben nőttem fel.
5/9 anonim válasza:
Pár év aztán majd nekik kell ezt megcsinalni ha már nem laksz ott velük.
6/9 anonim válasza:
Detto úgyan ez van nálunkis detto 16.... ahogy csipog a mosógép már egyböl megyer teregetni ha ettünk leszedem az asztalt elpakolok a mosógatóba vissza pakolok a hütőbe és csak aztán megyek fürdeni de igyis az van mondva hogy egy lusta semmire kellő lány vagyok... Apa szerint ha haza érek a sulibol eszek és kise jövök a szobából csak döglök ami nem igaz mert ha hallom a mosógépet egyből megyek teregetni igen utána vissza megyek a szobámba. Nem fogok ott ülni vele és nézni a tvt 😅😅😅 igyis a legtöbb barátnőm már fiuzik nekem meg nem szabad apauék még nem engedik pedig már 16 vagyok.... és van is aki tetszik 😑😑😑
7/9 anonim válasza:
Dettó ugyanez volt nálunk is, mostam, vasaltam, teregettem, takarítottam, hogy mostohámnak ne kelljen munka után, erre nemhogy egy köszönömöt nem volt képes odaböfögni, helyette ÚJRACSINÁLTA, mondván, maradt rajta egy ránc. Meg ilyenek.
Mindent ÉS mindig, de én/mi voltunk a lusták. Nem, nem ő az OCD-s kényszerbeteg :D
Egy idő után aztán inkább nem is segítettünk, mert minek, hogyha úgyis csak a beszólogatás megy rá.
Akkor szakadjon meg a házimunkában, ha nem értékeli azt, amit mások tesznek, hogy neki könnyebb legyen munka után.
8/9 anonim válasza:
Költözz hozzánk, mi örülni fogunk annak ha valaki hetente egyszer takarít helyettünk. :D
9/9 anonim válasza:
7-es anyám kb velem is ezt csinálja leszedem a szárítot és össze hajtógatok és utána újbol össze hajtsa az összeset.... pedig még különis válogatom.... én azt csináltam hogy ha anya szolt hogy szedd le a szárítót akkor én az összes ruhát leszedtem a szárítóról és a fotelba raktam nem hajtottam össze azt jött anya és elkezdi mért tetted a fotelbe mért nem hajtottam össze... én meg mondtam neki minek fárasszam magam ezzel mikor újra hajtod az összeset akkor feleslegesen pocsékolom rá az időmet amúgyis 10.kes vagyok rengetek házifeladatom van és az órákra is tanulok. Így csak feleslegesen veszítek az időmböl és 2 szárító is szokott lenni vagy száz ruha van apa anya öcsém báttyám én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!