Mi is az apa feladata?
10!
Lehet. De nem biztos. Nekem nem az jön le, hogy pénz q probléma, hanem az, hiyg nem törődik q gyerekkel
Fizetni mindig fizetett most 30eft/hó. Mikor kint dolgozott akkor is fizetett .Nem tudom mennyire reàlis. Az első évben semmit.
Majd 15e 3èvig. Aztán 25e.tavaly28.Most 30at.A lányunk egy elég drága iskolába jár,ezt ő szerette volna így.de legalább fizet. Ezzel tényleg sosem volt probléma.
Ha te neveled a gyereket, akkor nem várhatod, hogy iskolába vagy bárhova máshova vigye a férjed. Ez a te feladatod.
Az ő dolga elsősorban a gyerektartást fizetni. Ha ebben megegyeztetek ÉS AZT JÓVÁHAGYTA A BÍRÓSÁG (!!!!!), akkor ennyit és nem többet kell fizetnie. Ez viszont kikényszeríthető, ha nem fizet.
Jár neki a láthatás, ami normál esetben heti egy nap. Szóval nem havi 20 perc a Mekiben, hanem mondjuk minden szombaton reggeli után elviszi és vacsora körül hazaviszi. És közben természetesen a gyerekkel foglalkozik. A "foglalkozik" egyáltalán nem kell, hogy látványos, drága programot jelentsen. A közösen, örömmel eltöltött idő a fontos. Egy jó társasozás is kiváló program lehet.
Nyugodtan mondd meg a volt férjednek, hogy ölelést és szeretetet akkor kapna a lányodtól, ha őszinte szeretettel fordulna feléje és annyi időt rászánna, amennyit írtam. Az ilyet nem lehet kikényszeríteni.
A gyerektartás kötelező.Hivatalossá is teheted föleg akkor ha irreálisan keveset fizet.
Láthatás továbra sem kötelező ha akar él vele.Tapasztalat NEM SZOKOTT.Mindig dolga van a tartásdíj kötelező semmi nem jár érte!!!Alkalom attán tudasd vele!!
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek .
A bírósághoz fordulok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!