Ilyen esetben miért kellene a szüleimre hallgatnom? (rasszizmus kérdés)
Igen, írtam már másik kérdést is. Csak ott nem abba az irányba ment a társalgás, mint szerettem volna, amikor logikus érveket kértem, akkor nem kaptam semmilyen választ, hanem helyette offolást romákról meg buszpályaudvaros kéregetőkről, bűnözőkről.
Szóval a kérdésem: Ésszerűen mi lehet a gondja a szülőknek, ha a lányuk/fiuk egy olyan embert szeret, aki félig fekete, de nem Afrikában vagy egyéb helyen szocializálódott, hanem Magyarországon, a magyar szülője által nevelve? Szóval nincsen vallási vagy kulturális különbség. Azonos társadalmi réteg, azonos anyanyelv, stb. esetén. Mi köze lenne a bűnözőkhöz, romákhoz?
Ha valaki ismét le szeretné írni, hogy undorító vagyok, örökké meg leszek bélyegezve, normális magyar fiúnak nem kellenék ezek után, nyugodtan tegye, de az INDOKRA vagyok kíváncsi. Köszönöm.
Nagyon régóta próbálom kideríteni, kudarcba fulladt sokszor, tanácstalan vagyok.
Meg a tegnapi kérdésemnél többet is elítéltek látatlanban is, pont úgy mocskolódtak, ahogy a szüleim is, szóval hozzájuk is szól a kérdésem, hogy MIÉRT. Egyikük sérelmezte, hogy a srácra nem fogadom el, ha rosszat mondanak itt... Érdekelne, milyen alapon lehetne rá rosszat mondani.
Eléggé elit gimnázium amúgy, alapból nem igazán vannak problémás, suttyó emberek itt. Nehéz volt bekerülni is. A legbalhésabbak annyit csinálnak csak, hogy buliznak, berúgnak néha, vagy lázadó punk/rocketr/metal időszakukat élik.
A barátom is és én is az osztály 5 legjobb tanulója között vagyunk, mindketten egyetemre szeretnénk menni. De majd hátha jön, hogy kamu, és csak napról napra találom ki tovább a "sztorit". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!