Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnek elszakadni a...

Hogyan tudnek elszakadni a szuleimtol?

Figyelt kérdés

Annyira betegek de komolyan

19L

18eves koromig tiltva voltam mindentol

alapbol sem voltam sosem problemas

bulizni se jartam meg semmi

barataimtol is tiltottak

a semmiert lek*rvaztak leneztek

ledagadtoztak, majd ha visszaszoltam hogy hol lennek en dagadt akkor anorexis voltam a szemukbe😆 tehat csak a rosszat kaptam

szorongok emberek kozt ezert nem jartam be suliba

igy kirugtak

dogoztam mar 1x 2x szezonalisan

de nyilvan nem ez az eletcelom

viszont soha semmiben nem tamogattak

es kinevettek meg amint mondtam leneztek itthon

tehat kilatastlaan vagyok hogy mit tegyek

mar zavar is apam itthonrol, mennék is de sajnos nincs hova

nagyon kiszeretnek toluk szakadni

mas helyre

de felek meg tenyleg lelkileg beteg vagyok mar amiket tettek velem

hetek sot honapok ota megint ki sem mozdultam a hazbol

fogalmam sincs mit tegyek

valaki valamit?

Pszichologust le se irjatok mert soha a budos eletben nem tamogatnanak abban sem, ahogy semmiben🥹 meg eleg lenne nekem egy jo "tarsasag" egy uj otthon akiktol megkapom a figyelmet es szeretetet

koszonom elore a segitseget

2023. febr. 6. 13:27
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
tényleg nincs semmi ahova mehetnél? az alapján amit leírtál csak úgy lehetne ezeket megoldani hogy minnél hamarabb elmenni, minnél messzebb
2023. febr. 6. 13:43
 2/11 A kérdező kommentje:

nem, sajnos sehova nemtudnek

pedig probalok valtozni es "felepulni" de nehez ha mindennap ugyanazt a szart kapom amivel lehuznak lelkileg

2023. febr. 6. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Lehetne keresni olyan munkát, ahol a szállás a munkával jár, tehát valamilyen bentlakásos módot. Ha egyáltalán vagy olyan lelkiállapotban, hogy tudj munkát vállalni.
2023. febr. 6. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan munkát, ahol szállást biztosítanak. Más opció nagyon nincs.
2023. febr. 6. 14:05
 5/11 A kérdező kommentje:

nyaron ilyen helyen voltam 2honapot szallassal, hat okes volt amugy de itthagytam a kutyamat es a cicamat

hazajottem es a kutyam mar nem elt....

8 eves volt

ez az egyik legnagyobb traumam amit atelek most

hogy elveszitettem

hibas vagyok mert "magara hagytam"

sosem bocsajtom meg magamnak

itt van meg a cicam

es szalloba nem vihetem szinte sehova es felnek is egyedul neki kezdeni egymagam

es semmi aron nem hagynam mar el a cicamat

2023. febr. 6. 14:18
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, ez csak egy része volt az írásodnak, de ha úgy érzed pszichológus segítene picit is, akkor a sulishoz nem kell támogatás, egyedül is mehetsz, ingyen van... a legtöbb helyen.
2023. febr. 6. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha így van - elköltözni nem akarsz- mert a jelenlegi helyzeted messze van attól hogy albérletet tarts fenn, főleg nehéz találni olyat ahová állatot is vihetsz- hogy érzelmileg lekapcsolódsz valahogy a szüleidtől. Olvass a "szürke kő" technikáról. Helyette fókuszálj a jövődre, a céljaidra, tereld a gondolataidat a tanulás felé, és minden nap haladj azzal a célod felé.
2023. febr. 6. 14:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress munkát, aztán ahhoz közel valami albérletet, ahol már lakik valaki és pont lakótársat keres, és ahova talán még állatot is vihetsz, így könnyebb fizetni a költségeket.
2023. febr. 6. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megértek, de azt,hogy szorongasz emberek között és ezért nem jártál be a suliba, majd kirúgtak...hát ezt nem értem meg. Ha ilyen problémád volt beszélhettél volna az osztályfőnököddel, esetleg sulis egyéb szakemberrel, védőnővel,akik segíthettek volna. Igy, végzettség nélkül minimális esélyed nincs rendes állásra és az otthonról elköltözésre. Esetleg belefuthatsz egy rossz kapcsolatba ami még mélyebbre visz. Sajnállak, félre ne érts, de nem tudom miért tiltakozol a pszichológus ellen. 19 évesen már ehhez nem kell a szülők támogatása, sőt, még csak tudniuk se kell róla.
2023. febr. 6. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Cicát szerintem azért nem elhetetlen elvinni akár szállóra.
2023. febr. 6. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!