Anyám miatt kórházba kerültem, ő meg vidáman éli világát?
Nem akarok belemenni a részletekbe, 30 éves vagyok, Anyámnak segítettem egy kerti munkában. Figyelmetlen volt és én súlyosan megsérültem, kórházba kerültem. Sajnos maradandó problémám lett, ki tudja meddig gyógyszereket is kell szednem, nem mehettem még haza se. Ő nem érzi magát felelősnek abszolút. Éli a világát mintha mi sem történt volna. Ami sokat mond, hogy mindig mindenkinek elmond dolgokat, most meg hallgat erről. Most hétvégén a gyerekeim és a feleségem átmentek volna hozzá, mert nálunk nem ment a fűtés! 4 és 2 évesek a gyerekek! Anyám válasza az volt, hogy háát, most? Akkora a baj? Nálam most buli van, mindenki ivott már, most nem tudtok átjönni.
Végül egy barátnőjéhez mentek. Anyámat felkérdeztem azzal kapcsolatban is, hogy miatta lettem tartós beteg, mert soha semmire nem figyel, erre azt mondja, ő nem felelős, az én hibám minden, minek jöttem segíteni, ő nem fogja emiatt elrontani a napjait. És most is látom a facebookon hogy ő kávézni van, sétálgat erre-arra, stb. A kórházba nem jött be, mert nem akar koronavírust kapni elmondása szerint. A feleségemmel is amikor beszél vidám, rólam nem kérdez. Azt mondja, hogy ott vagyok ahol egy betegnek lennie kell, csináljam amit az orvosok mondanak és ő ehhez nem tud hozzászólni.
Milyen anya az ilyen?
Az anyát nem bírálhatjuk, de ha vélelmezzük hogy a történet igaz, nem értem miért kell a kérdezőt földbe döngölni....
Csak magát egy tényt nézek: kórházban van a gyereke, nem látogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!