Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miatt kórházba kerültem,...

Anyám miatt kórházba kerültem, ő meg vidáman éli világát?

Figyelt kérdés

Nem akarok belemenni a részletekbe, 30 éves vagyok, Anyámnak segítettem egy kerti munkában. Figyelmetlen volt és én súlyosan megsérültem, kórházba kerültem. Sajnos maradandó problémám lett, ki tudja meddig gyógyszereket is kell szednem, nem mehettem még haza se. Ő nem érzi magát felelősnek abszolút. Éli a világát mintha mi sem történt volna. Ami sokat mond, hogy mindig mindenkinek elmond dolgokat, most meg hallgat erről. Most hétvégén a gyerekeim és a feleségem átmentek volna hozzá, mert nálunk nem ment a fűtés! 4 és 2 évesek a gyerekek! Anyám válasza az volt, hogy háát, most? Akkora a baj? Nálam most buli van, mindenki ivott már, most nem tudtok átjönni.

Végül egy barátnőjéhez mentek. Anyámat felkérdeztem azzal kapcsolatban is, hogy miatta lettem tartós beteg, mert soha semmire nem figyel, erre azt mondja, ő nem felelős, az én hibám minden, minek jöttem segíteni, ő nem fogja emiatt elrontani a napjait. És most is látom a facebookon hogy ő kávézni van, sétálgat erre-arra, stb. A kórházba nem jött be, mert nem akar koronavírust kapni elmondása szerint. A feleségemmel is amikor beszél vidám, rólam nem kérdez. Azt mondja, hogy ott vagyok ahol egy betegnek lennie kell, csináljam amit az orvosok mondanak és ő ehhez nem tud hozzászólni.

Milyen anya az ilyen?

2023. febr. 6. 10:38
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
88%
20-as: számonkérte
2023. febr. 6. 12:17
 22/58 anonim ***** válasza:
41%
Miért, mit kéne csinálnia, mert olyan balfácán fia van, aki belevágott a lábába a kapával? Tagadjon ki és keressen másik fiút?
2023. febr. 6. 12:24
 23/58 anonim ***** válasza:
66%
Olyan, aki másra mutogató balféket nevelt?
2023. febr. 6. 12:30
 24/58 anonim ***** válasza:
74%

Először is. Anyád a hibás? Miért? Ő vert hatba lapáttal? Vagy ő dobott rád egy féltéglát? Vagy csak szimplán megkért, hogy pl tedd arrébb a szekrényt, te meg hősködtél, hogy simán, azt most rákened, mert az ő szekrénye volt...

Ennyi infóból én akárhogy akarod, nem fogok köpködni anyádra.

A másik. Nem volt fűtés. És? Neki programja volt. Fújja le, mert te csettintettél...

Nálunk is múlthéten egész nap áramszünet volt, se fűtés, se villany. Mégsem mentem anyámhoz. 1 és 3 évesek a gyerekek. Feltaláltuk magunkat és elmentünk csavarogni. Ennyi. Itt sem hiszem, hogy köpködni kell...

Gondomom a feleséged felnőtt ember, csak meg tudta oldani máshogy is. Pl gondolom neki is van anyja.

2023. febr. 6. 12:34
 25/58 anonim ***** válasza:
94%
A betegségről és a baleset körülményeiről megtudhatunk valamit?
2023. febr. 6. 12:47
 26/58 anonim ***** válasza:
82%
Nyugodtan menj bele a részletekbe és írd le, fejtsd ki hosszan.
2023. febr. 6. 12:48
 27/58 anonim ***** válasza:
80%
Írd már le, mi történt! Úgysem tudjuk ki vagy... Mit kell itt titkolózni...? Többet tudnánk segíteni és hozzászólni is jobban tudnánk, ha pontosan leírnád, mi történt!
2023. febr. 6. 12:53
 28/58 anonim ***** válasza:
74%
Áhh. Ezek után, hogy rommá lett oltva, vissza se néz ide.
2023. febr. 6. 12:54
 29/58 anonim ***** válasza:
68%

Jajj ma túlcsordul a gyakori a kamu kérdésektől...

1. Ha vagyok olyan jóban anyámmal hogy segítsek neki a kerti munkában akkor tuti meglátogat a kórházban

2. Ha komoly választ szeretnél kapni leírod az okot is

3. Ha van gyereked ilyen esetekre van otthon olajradiátor de minimum hősugárzó amivel kihúzod ameddig nem lesz újra fűtés

2023. febr. 6. 12:58
 30/58 anonim ***** válasza:
74%
SEMMI konkrétum nincsen itt, csak azt várod, hogy szifjuk anyádat. MIÉRT?
2023. febr. 6. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!