Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A volt feleségem 2 éve elhagyo...

A volt feleségem 2 éve elhagyot. A fiamnak a jővő hónapban lesz az esküvője és nem tudja eldönteni,hogy meghivja vagy nem. Tőlem is megkérdezte de én sem tudom a választ. Amiota elment ez lenne az első találkozás vele. Milyen lenne őt újra látni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 3. 16:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat azokra a kérdésekre amik nem voltak egyértelmüek itt válaszlok.

Igen ö az édesanya.

Igen haragal váltunk el és nem csak én hanem a gyerekek is a fiamnak van még 2 testvére.

Én csak a váláskor találkoztam vele a gyerekek meg azota sem,hogy elment.

Nem tudják és nem is akarják elfogadni az exem új párját akivel lelépet.

Azért nehéz dönteni mert nem tudni,hogy reagálnánk a viszotlátásra ahogy irtátok lehet,hogy nem lenne békés az esküvöjük.

Ebben is van igazság a másik oldalon viszont mégiscsak az édesanya.

Az életben egyszer van ilyen esemény "reméljük".

Nehéz a döntés de bárhogy is dönt remélem nem bánja meg.

A válaszok közt volt sok hasznos.

Talán az lenne a jó megoldás,hogy probálják fére tenni a sérelmeket erre az egy napra és hivják meg.

Aztán vagy elfogadja vagy nem.

2023. febr. 3. 21:33
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont azt tanácsolom, hogy a fiú üljön le előtte ez anyjával beszélgetni, és mondja el neki, hogy mi a helyzet. Ha mindketten úgy érzik, hogy rendezni akarják a kapcsolatot, vagy legalábbis újra civilizáltan egymás életében rész akarnak venni valamilyen mértékben, akkor jó. Mondja el, hogy örülne ha ott lenne az esküvőjén, de a párját nem szeretné látni, mert akármi miatt nem szimpatikus, és az esküvőjén csak olyan emberekkel akar találkozni, akiket tényleg szeret, nem csak elvisel. És elvárja, hogy az anyuka viselkedjen normálisan, ne veszekedjen senkivel, öltse fel a legszebb mosolyát, és udvariasan beszélgessen, akivel szeretne. Ha ez anyukának megfelel, és a fiú ott akarja látni, akkor hívja meg.
2023. febr. 3. 21:43
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha meg 2 évig nem si ekreste akkor ugy se most kéne kezdeni ugymond.
2023. febr. 3. 21:56
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
Köszi a válaszokat. Ha mindez így történt, akkor minek akarja meghívni? Ki nem szarja le, hogy az anyja?
2023. febr. 3. 22:23
 25/29 anonim ***** válasza:
69%

Én úgy gondolom,hogy semmi keresni valója ott. A 2 év alatt az anyának hányszor jutott eszébe,hogy van egy gyereke? Szülinap,karácsony? Ez a mégiscsakazanyám szöveg meg nem azt tükrözi,hogy szeretetből lenne meghívva.

Mondjuk engem is elhagyott anyám,és mivel az ő rokonságával jóban volt,a temetésére elmentem. Szóval tényleg csak abban az esetben gondolnám meg,ha többen jónnének az anya családjából is.

2023. febr. 4. 06:56
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megoldanod a fiad helyett az életét, neki sem kéne elvárnia tőled, hogy helyette hozz döntést. Döntse el ő magának, hogy meghívja-e vagy sem. Az ő dolga, az ő döntése. Legfeljebb érzelmi támogatást nyújthatsz, és figyelmeztetheted, hogy lélekben készüljön fel arra is, hogy az anyja nem fogadja el a meghívást, vagy a párja nélkül nem hajlandó menni, vagy elmegy, de nem sül el jól a találkozás. Ha akarja, tényleg megpróbálhat előre is személyesen beszélni vele, úgy jobban látszik, hogy úgy viselkedik-e, hogy ne tegye tönkre a nagy napot.
2023. febr. 4. 07:40
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Elváltatok.Te szempontodból és az exedéből két idegen vagytok.Mit kell azon gondolkodni: milyen érzés lenne stb.Olyan mint a lépcsőházban a régi szomszédot egy új közösségben látni.(Vagy még nem tetted magad túl rajta?)

A felnött gyerek meg saját érzelmei alapján döntsön mit akar.(A templom a házasságkötő terem és az étterem is elég nagy hogy el lehessen kerülni egymást!!!

2023. febr. 4. 11:15
 28/29 anonim ***** válasza:
79%
Én nem hívnám meg anyámat, ha ezt csinálta volna. De a fiadnak kell dönteni. Hallgasson a megérzéseire!
2023. febr. 4. 12:21
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Fiadnak sok boldogságot!!!Te meg szállj le a földre.Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.Nincs min filozofálni -beléd rugott lelépett.Eredmény:Vége, mára egy idegen.Ellenkező esetben te foksz sérülni mert ő ráérez hogy nem vagy túl rajta.Egy ex feleség igen leleményes tud lenni.
2023. febr. 4. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!