A volt feleségem 2 éve elhagyot. A fiamnak a jővő hónapban lesz az esküvője és nem tudja eldönteni,hogy meghivja vagy nem. Tőlem is megkérdezte de én sem tudom a választ. Amiota elment ez lenne az első találkozás vele. Milyen lenne őt újra látni?
Köszönöm a válaszokat azokra a kérdésekre amik nem voltak egyértelmüek itt válaszlok.
Igen ö az édesanya.
Igen haragal váltunk el és nem csak én hanem a gyerekek is a fiamnak van még 2 testvére.
Én csak a váláskor találkoztam vele a gyerekek meg azota sem,hogy elment.
Nem tudják és nem is akarják elfogadni az exem új párját akivel lelépet.
Azért nehéz dönteni mert nem tudni,hogy reagálnánk a viszotlátásra ahogy irtátok lehet,hogy nem lenne békés az esküvöjük.
Ebben is van igazság a másik oldalon viszont mégiscsak az édesanya.
Az életben egyszer van ilyen esemény "reméljük".
Nehéz a döntés de bárhogy is dönt remélem nem bánja meg.
A válaszok közt volt sok hasznos.
Talán az lenne a jó megoldás,hogy probálják fére tenni a sérelmeket erre az egy napra és hivják meg.
Aztán vagy elfogadja vagy nem.
Én úgy gondolom,hogy semmi keresni valója ott. A 2 év alatt az anyának hányszor jutott eszébe,hogy van egy gyereke? Szülinap,karácsony? Ez a mégiscsakazanyám szöveg meg nem azt tükrözi,hogy szeretetből lenne meghívva.
Mondjuk engem is elhagyott anyám,és mivel az ő rokonságával jóban volt,a temetésére elmentem. Szóval tényleg csak abban az esetben gondolnám meg,ha többen jónnének az anya családjából is.
Elváltatok.Te szempontodból és az exedéből két idegen vagytok.Mit kell azon gondolkodni: milyen érzés lenne stb.Olyan mint a lépcsőházban a régi szomszédot egy új közösségben látni.(Vagy még nem tetted magad túl rajta?)
A felnött gyerek meg saját érzelmei alapján döntsön mit akar.(A templom a házasságkötő terem és az étterem is elég nagy hogy el lehessen kerülni egymást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!