A volt feleségem 2 éve elhagyot. A fiamnak a jővő hónapban lesz az esküvője és nem tudja eldönteni,hogy meghivja vagy nem. Tőlem is megkérdezte de én sem tudom a választ. Amiota elment ez lenne az első találkozás vele. Milyen lenne őt újra látni?
Két kérdés, egészen eltérő érzelmek. A gyerek hívja meg az anyját (már csak udvariasságból is és hogy később ne legyen lelkiismeret furdalása). A gyerek feltehetően eléggé felnőtt ahhoz, hogy belássa, őt nem feltétlenül hagyta el az anyja érzelmileg sem (erre a kérdés nem tér ki részleteiben).
Az meg más dolog, ha a házasfelek hagyják el egymást, aki menni akar, az menjen (és legyen boldog mással). Lehet újra találkozni negatív érzelmek nélkül is.
"A volt feleségem 2 éve elhagyot."
Gondolom, nem ő a fiad édesanyja.
Ha nem biztos benne, ne hívja meg.
Információ hiányában arra tippelek, hogy a fiatokkal is megszakította a kapcsolatot ebben a két évben. Hiszen ha normális, szeretetteljes anya-fia kapcsolat maradt volna köztük, akkor a fiad most nem gondolkodna.
Így, már ha tényleg így van, én nem hívnám meg.
Tényleg, 16-os, az sem biztos a szövegből, hogy a volt felesége a fiának az édesanyja!
Na, kérdező, vagy megjelensz és tisztázod a helyzetet, vagy nem ér az egész, homályokkal teli kérdésed egy kalap sz...t sem, és így a válaszok is teljesen irrelevánsak.
Nem egyértelmű kérdés, nem érkeznek válaszok a feltett kérdésekre...
Kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!